RADIOSITE Fórum

• DVB-T

#29620  Szerző: szemilan

Mauro nem az ár az érdekes hanem a nyereség.
Egyébként nagyon árnyékolt helyen lakok.. most úgy oldottam meg a dolgot hogy a nagypillangó antenna tápfeladóját lecseréltem egy sima (IEC) csatlakozóra amit bedugtam a STB-ba és beálítottam hogy adja fel a feszültséget az erősítőnek eredmény figyelemreméltó!! Sokat keresgéltem hol lenne jobb helye az antennának most 57% a jelszint mind a 2 MUX-on (42,61) lehetne jobb is csak vagy az egyik jobb és a másik rosz vagy fordítva most egyforma a jelszint de így ha felkapcsolok egy lámpát akkor pillanatra kockás lesza kép. :( meg egyéb dolog is zavarja pl porszívó miatt teljesen elmegy. A jelszint nem esik le de a minőség igen.
 #29577  Szerző: Mauro

olvaso1 írta:Köszi a tippet a sat.hu illetőleg, sokat segítettek a fórumon.
Egyébként sajnos nem fér bele ez a jelszint, de 10%-ot tudtam javítani a jelszinten és így jönnek az adások. Mind a 2 Győri Multiplex de sajnos a jelszint a határon mozog, néha kockásodik beakad. (65% néha felmegy 67%-ra de van hogy lemegy 64%-ra és akkor már peoblémás)
Antennák között is van drágább hátha azzal több sikerrel jársz.
 #29559  Szerző: szemilan

Köszi a tippet a sat.hu illetőleg, sokat segítettek a fórumon.
Egyébként sajnos nem fér bele ez a jelszint, de 10%-ot tudtam javítani a jelszinten és így jönnek az adások. Mind a 2 Győri Multiplex de sajnos a jelszint a határon mozog, néha kockásodik beakad. (65% néha felmegy 67%-ra de van hogy lemegy 64%-ra és akkor már peoblémás)
 #29532  Szerző: centerweb

Mauro írta:
olvaso1 írta:Pár percre keresgéltem a digitális vevőmmel hátha befog valami újat és az eredmény:

Az osztrák adók még nem jönnek 33%-os jel.
Viszont a MUX 42 642.0 MHz (642000 KHz) frekvencián TX Mod 8k CR 3/4 Const. 64QAM GI 1/8 Prioritás HP ezen a frekin 46%-os jel. Ez valószínűleg a Győri adótorony mérőjele lehet. vagy tévedek?
Szerintetek lehet majd nézni az adásokat ilyen erősségű jel mellett? Az osztrák adók 35%-nál már nézhetők, de van amelyik csak 40%-tól.
Sajnos osztrák HD adás nincs.
SD adók tuti bejönnek majd de mi a helyzet a HD-vel?? Valakinek valamilyen tapasztalat?? Egyébként STRONG 8300 CI vevőm van! :)
Ha a MUX 61-en is lesz valami írok!
Szia!

Itt kérdezősködj.

http://www.sat.hu/
Ne irányítsd át rögtön, aki tud, az lehet itt is válaszolni fog.

Szerintem még ez a jelerősség belefér, fognak jönni a dolog. Az hogy HD vagy SD sokat nem számít, ha jön az SD akkor a HD-nek is kell.

Egyébként, a fentebb említett fórumról idézet:

"megérkeztek a rádióengedélyek, hétvégétől mind a 9 telephelyen elindul a tesztsugárzás (szegeden már el is indult) felhívom a figyelmet, hogy teszt, tehát lesz úgy, hogy csak mérőjelek, lesz úgy, hogy nem megy, illetve a kezdeti jelminőségből sem kell messzemenő következtetéseket még levonni.

+ nagykanizsa (65) és pécs (67) esetében az nhh kérése alapján csak nov.15-től indulhat a tesztsugárzás, összefüggésben az itt is említett horvát frekicserével, tehát e telephelyeknél két hétig csak a másik mux-on lesz teszt.

hamarosan kirakom az infót a weboldalra is."
 #29352  Szerző: Mauro

olvaso1 írta:Pár percre keresgéltem a digitális vevőmmel hátha befog valami újat és az eredmény:

Viszont a MUX 42 642.0 MHz (642000 KHz) frekvencián TX Mod 8k CR 3/4 Const. 64QAM GI 1/8 Prioritás HP ezen a frekin 46%-os jel. Ez valószínűleg a Győri adótorony mérőjele lehet. vagy tévedek?
Szerintetek lehet majd nézni az adásokat ilyen erősségű jel mellett? Az osztrák adók 35%-nál már nézhetők, de van amelyik csak 40%-tól.
SD adók tuti bejönnek majd de mi a helyzet a HD-vel?? Valakinek valamilyen tapasztalat?? Egyébként STRONG 8300 CI vevőm van! :)
Szia!

Itt kérdezősködj.

http://www.sat.hu/
 #29268  Szerző: szemilan

Pár percre keresgéltem a digitális vevőmmel hátha befog valami újat és az eredmény:

#29185  Szerző: Mauro

Ez netes és mobilos programozás megy már valahol?
Ha igen mennyi?
  • 1
  • 149
  • 150
  • 151
  • 152
  • 153
  • 203