RADIOSITE Fórum

• Sztár FM Budapest

#29885  Szerző: operator

centerweb írta:Délelött még a régi azonosítók voltak, már újak vannak, amik sokkal jobban illennek az egészhez. Tiszta vicces, hogy akárhányszor idekapcsolok, tuti hogy az azt követő 2. szám az Pitbull - I know you want me. Tegnap dél körül, ma reggel meg most is ^^ :lol: Műsorvezetés van, jelenleg Kis Kata. Hírek még nincs. Mikortol lesz?
Vannak hírek is.
 #29884  Szerző: centerweb

Délelött még a régi azonosítók voltak, már újak vannak, amik sokkal jobban illennek az egészhez. Tiszta vicces, hogy akárhányszor idekapcsolok, tuti hogy az azt követő 2. szám az Pitbull - I know you want me. Tegnap dél körül, ma reggel meg most is ^^ :lol: Műsorvezetés van, jelenleg Kis Kata. Hírek még nincs. Mikortol lesz?
 #29840  Szerző: Pasa

mikysoft írta:Black Eyed Peas :)
Nem mondod??? :o
 #29839  Szerző: rsite1

Pasa írta:
árpi írta:Az a helyzet hogy BEP-ra sokkkkkkal nagyobb igény van, mint a 60-as 70-esre.
Miskolcon? Hát ez tényleg szomorú. :cry:
Amúgy mi a rák az a "BEP"?
Black Eyed Peas :)
 #29837  Szerző: Pasa

árpi írta:Az a helyzet hogy BEP-ra sokkkkkkal nagyobb igény van, mint a 60-as 70-esre.
Miskolcon? Hát ez tényleg szomorú. :cry:
Amúgy mi a rák az a "BEP"?
 #29782  Szerző: Szd96

árpi írta:
Szd96 írta:mr2,danu,sláger keverék
Mivel állítólag mindhárom megszűnik, lehet benne logika. :D
árpi írta:
Hát igen
 #29781  Szerző: Vendég

#29778  Szerző: Szd96

mr2,danu,sláger keverék
 #29777  Szerző: Obladioblada

SzD írta:
Obladioblada írta:Danubius zene megy, kis igénytelenséggel megfűszerezve. Ki lesznek elégítve a Gold FM-et hiányoló parasztok.
Szerintem ez még nem a végső állapot. Ismervén a Pluszt, nem hiszem, hogy itt nagyon ratyi zenék szólnak majd.
Várjunk vele, én is így vagyok, meg is írták, hogy átmeneti állapot...
  • 1
  • 43
  • 44
  • 45
  • 46
  • 47
  • 65