RADIOSITE Fórum

• TV2 Csoport (TV2, SuperTV2, FEM3, Mozi+, Izaura TV, Spíler 1-2, TV2 Séf, stb.)

#30056  Szerző: djlacee

azért az IKO csatornák se a műsorok minőségéről híresek :roll:
 #30053  Szerző: Mauro

mlaszlo írta:
djlacee írta:hoppáhoppá
Decembertől TV3 néven elindítja új csatornáját a TV2.
http://www.sat-tv-radio.hu/friss-hirek/ ... l?Itemid=2

Akkor Viasat3-asok bukták a névváltást :roll:
Akkor lenne jó, ha felkerülne a DVB-T-re, legalább a Terra+ csomagba, kábeles csatornaként nem sok értelmét látom, mert a TV2-nek szerintem nem nagyon voltak olyan sikeres műsorai, amelynek ismétlése sokakat érdekelne.

Nem hinném, hogy DVB-T-n megdobná a TERRA+ előfizetők számát a TV 2 igénytelen műsorainak ismétlő csatija. Remélem, nem indul el.
 #30039  Szerző: mlaszlo

Fél órára elsötétül kedden a Tv2

Most teljesíti csak a Tv2 azt a büntetést, amit egy öt évvel ezelőtti Aktív-riport miatt szabott ki rájuk az ORTT. A Tények és a Jóba-rosszban között harminc percig nem lesz műsor.

Öt évvel ezelőtti műsorért kirótt képernyő-elsötétítést hajt végre kedd este a TV2 - áll a társaság közleményében.

Este hétkor, a Tények után, a Jóban-rosszban előtt hajtják végre a 30 perces szankciót, amelyet az Aktív 2004. november 15-i műsora miatt szabott ki a csatornára a médiahatóság - írják.

A közlemény szerint az Országos Rádió és Televízió Testület azért büntette az adót, mert a műsor egyik riportja megsértette a benne megszólaltatott kiskorú emberi méltóságát.
 #30034  Szerző: mlaszlo

djlacee írta:hoppáhoppá

Akkor lenne jó, ha felkerülne a DVB-T-re, legalább a Terra+ csomagba, kábeles csatornaként nem sok értelmét látom, mert a TV2-nek szerintem nem nagyon voltak olyan sikeres műsorai, amelynek ismétlése sokakat érdekelne.
 #30026  Szerző: djlacee

hoppáhoppá

#29026  Szerző: Promenád

mlaszlo írta:
mgabor írta:
centerweb írta:Az eszükbe sem jutott hogy mondjuk nagyrészt nem a 16:9 tehet az alacsony nézettségről hanem a tartalom? :gülü2:
Hát az is, meg az, hogy a tévénézők 90%-ának bár tudná a tévéje, hogy átrakja a képet letterboxba, de a nézőnek fogalma sincs, hogy állítsa át, aztán lehet, hogy azt mondja, hogy ha ez ilyen nyújtott szar, akkor nézi az rtl-t :)
A legnagyobb baj szerintem az volt, hogy nem lett volna szabad mindenféle teszt nélkül főműsoridőben 16:9-el próbálkozni. Műsorszünetben vagy délelőtti-délutáni filmeknél nyugodtan lehetett volna tesztelgetniük, megnézni, hogy egyes szolgáltatóknál hogyan reagálnak az eszközök.
Analógon pedig egyáltalán nem lett volna szabad anamorf képet adni, ott letter box-ba kellett volna rakni, a digitális szolgáltatóknál és a DVB-T-n pedig mehetett volna valódi 16:9-el.
Mindenesetre szerintem a műsor alacsony nézettségét nem ez okozta, én az utolsó fél órába néztem bele és unalmasnak találtam. Míg az RTL-es Csillag születik végig pörgős volt, addig a Sztárral szemben valahogy nem tudott lekötni, túlságosan szét volt húzva időtartamban.
DVB-T - n ment 16:9-el, csak volt amikór a rendszerük mindenáron 4:3 arányba akarta nyomni, élvezhetetlen volt addig nézni amíg ugra-bugrált a kép oda-víssza - legalább is az első adás.
 #28503  Szerző: centerweb

Letterboxban megy a Sztárral Szemben. Áh.. :shoot:

Egyébként az előbb ment egy showderklub promo az RTL-en, és a végén ez volt: "Ha már eleged van a celebekből...Hamarosan." - Most teljesen jól kihasználják a TV2 celebrigolyáját, és ezt jól is teszik. Hátha rájön a TV2 hogy a csatorna befásult, unott hírességein kívül is létezik műsorkoncepció.
 #28488  Szerző: mlaszlo

mgabor írta:
centerweb írta:Az eszükbe sem jutott hogy mondjuk nagyrészt nem a 16:9 tehet az alacsony nézettségről hanem a tartalom? :gülü2:
Hát az is, meg az, hogy a tévénézők 90%-ának bár tudná a tévéje, hogy átrakja a képet letterboxba, de a nézőnek fogalma sincs, hogy állítsa át, aztán lehet, hogy azt mondja, hogy ha ez ilyen nyújtott szar, akkor nézi az rtl-t :)
A legnagyobb baj szerintem az volt, hogy nem lett volna szabad mindenféle teszt nélkül főműsoridőben 16:9-el próbálkozni. Műsorszünetben vagy délelőtti-délutáni filmeknél nyugodtan lehetett volna tesztelgetniük, megnézni, hogy egyes szolgáltatóknál hogyan reagálnak az eszközök.
Analógon pedig egyáltalán nem lett volna szabad anamorf képet adni, ott letter box-ba kellett volna rakni, a digitális szolgáltatóknál és a DVB-T-n pedig mehetett volna valódi 16:9-el.
Mindenesetre szerintem a műsor alacsony nézettségét nem ez okozta, én az utolsó fél órába néztem bele és unalmasnak találtam. Míg az RTL-es Csillag születik végig pörgős volt, addig a Sztárral szemben valahogy nem tudott lekötni, túlságosan szét volt húzva időtartamban.
  • 1
  • 163
  • 164
  • 165
  • 166
  • 167
  • 203