centerweb írta:Milyen műsorok?Az esti beszélgetős nemtom a nevét
centerweb írta:Milyen műsorok?Az esti beszélgetős nemtom a nevét
Szd96 írta:Milyen műsorok?hdshouter írta:Nekem 2-3 hete mikor hallgattam jó volt de most meg sz×r.Szd96 írta:Másnak is feltűnt hogy kisebb lett a 93.6 vételkörzete?Mert itt a győri kapuban alig recsegNekem egyáltalán nem jön be mai napig sem a telefonon, sőt egyszáldróttal a hifin se a 93.6..
pedig a belvárosban lakom.
Meg az a fura,hogy a tokaji frekin még vannak műsorok,hírek,reklámok akkor azzal most mi is van?
hdshouter írta:Nekem 2-3 hete mikor hallgattam jó volt de most meg sz×r.Szd96 írta:Másnak is feltűnt hogy kisebb lett a 93.6 vételkörzete?Mert itt a győri kapuban alig recsegNekem egyáltalán nem jön be mai napig sem a telefonon, sőt egyszáldróttal a hifin se a 93.6..
pedig a belvárosban lakom.
Szd96 írta:Másnak is feltűnt hogy kisebb lett a 93.6 vételkörzete?Mert itt a győri kapuban alig recsegNekem egyáltalán nem jön be mai napig sem a telefonon, sőt egyszáldróttal a hifin se a 93.6..
Kedves Andrew5!Hallo!vegyél már vissza kicsikét légyszi!Ez egy fórum.Ha valami bajod van vele személyesen,akkor intézd el privátban!!!Leirta az észrevételét, mi ezzel a baj???
Miért nem a saját házad táján sepregetsz!?
NagyBela írta:Kedves Andrew5!
Miért nem a saját házad táján sepregetsz!?