RADIOSITE Fórum

• Sláger Rádió

#31033  Szerző: orrhang

Én egy órával hamarébb. Nekem akkor idejét múltnak tünt.
 #31030  Szerző: erogen

(megj. azért Sláger, mert a Danun Geszti valami Istentelen sz@r műsort csinált, szerintem felvételről is ment. Csípom Gesztit, de ez kritikán aluli volt. A zenék szintén...)
Hallgattam Geszti müsorát a Danubiuson és egyáltalán nem volt gagyi szerintem, az eddigi sablonos megszólalások után igazi felüdülés volt hallgatni ....de persze izlések,és pofonok:)

délután 5 óra tájban hallgattam egyébként..
 #31027  Szerző: Attis

Szegény embert még az ág is húzza...
A 95,9-en megint (és valószínűleg most már utoljára) nagyon pocsék hangminőségben szól a Sláger.
 #31021  Szerző: orrhang

Ma délután hazafelé sikerült elkapnom a Sláger délutáni műsorát. Meg kell, hogy mondjam, a zenei szerkesztés most először nekem nagyon bejött. Olyan dalokat játszottak, amiket már rég nem (ha egyáltalán valamikor igen). Ok, Gergő a megszokott sablon volt, de a zene bejött. Mért nem lehetett ezt hamarabb???
(megj. azért Sláger, mert a Danun Geszti valami Istentelen sz@r műsort csinált, szerintem felvételről is ment. Csípom Gesztit, de ez kritikán aluli volt. A zenék szintén...)
 #31010  Szerző: Vendég

ott pont lehet. :)
(89.5)
 #31005  Szerző: nyikolaj

Most ezt nem értem. :gülü:
Miért,Salgótarjánban lehet fogni a Juventust?
 #31003  Szerző: Zoey

Zoey írta:
lambda írta:Az már régen volt! Szerintem te a juventus plusszos időkre gondolsz amikor 10-14 óra között jópár helyi adó a juventus műsorát adta (kivéve reklámok, hírek)
Ennek már régesrég vége!
Most van nekik budapest + kb 70km vételkörzet, balaton 2 frekivel, miskolc kazincbarcika, ózd (ezek épphogy befoghatók egy minimális területen ...) békés megye több frekivel, kapuvár és aszzem ennyi! Tehát nem épp az ország nagy része!
Nekem továbbra is hányingerem van a gerinctelen szemét bocskoréktól, reggelente sírnak a hallgatókkal, hogy meg akarják menteni a slágert bármi áron, közben meg már más adókkal alkudoznak!
Pfújj
És a Juventuson a többi helyen a pesti adás jön, pl. Salgótarjánban, ahol nincs helyi adás?quote]
 #31002  Szerző: Zoey

lambda írta:Az már régen volt! Szerintem te a juventus plusszos időkre gondolsz amikor 10-14 óra között jópár helyi adó a juventus műsorát adta (kivéve reklámok, hírek)
Ennek már régesrég vége!
Most van nekik budapest + kb 70km vételkörzet, balaton 2 frekivel, miskolc kazincbarcika, ózd (ezek épphogy befoghatók egy minimális területen ...) békés megye több frekivel, kapuvár és aszzem ennyi! Tehát nem épp az ország nagy része!
Nekem továbbra is hányingerem van a gerinctelen szemét bocskoréktól, reggelente sírnak a hallgatókkal, hogy meg akarják menteni a slágert bármi áron, közben meg már más adókkal alkudoznak!
Pfújj
És a többi helyen a pesti adás jön, pl. Salgótarján, ahol nincs helyi adás, mint pl. Miskolcon?
 #30996  Szerző: lambda

Az már régen volt! Szerintem te a juventus plusszos időkre gondolsz amikor 10-14 óra között jópár helyi adó a juventus műsorát adta (kivéve reklámok, hírek)
Ennek már régesrég vége!
Pfújj
  • 1
  • 60
  • 61
  • 62
  • 63
  • 64
  • 149