RADIOSITE Fórum

• DIGI / Invitel

#33604  Szerző: Ghee

Nálunk is ástak itt az elmúlt héten. Körbeaknázták a környéket - konkrétan fél méterre elástak néhány kábelt, kibetonoztak néhány kötőaknát, majd elsimították a terepet. A lakóházunkban monopól helyzetben van a Ditel, ami egy szolgáltató társaság, a UPC-től veszi át a csomagokat és ők analógon osztják le nekünk, kifogásolható minőséggel, de még megfelelően, rádióvétel kábelen az botrány - az internet mikrós, azzal nincs is gond. DigiTV-t annyira nem szeretnék, mert amennyi Digi-s kábelt láttam azzal nem voltam megelégedve - igaz az tányéros volt. A videojel sávhatárolt, mosott, pixeles, blokkos volt a kép, és mikrobinak szebb beszédhangja volt mint az épp bemondó Bemondónak. :S
 #33603  Szerző: LuciFerko

de mi a fene van? egy ideig jó volt, WSS is volt rajt szépen. most meg...
 #33602  Szerző: SzD

Igen.
Az is tetszik nagyon, amikor műsorok előtt rángatják is a képet. :)
 #33601  Szerző: LuciFerko

M1 nálad is borzalmas a 16:9-es műsorok alatt?
 #33597  Szerző: SzD

LuciFerko írta:FTA csatornák jönnek?
Van egy pár, ami jön.
LuciFerko írta:találtam saton olyan csatornát hogy "CTC" és eredeti Batman meg Superman rajzfilmek mennek :shock:

milyen adás ez? nem találok róla semmit. Vmi új román?
amúgy feltünt még pár FTA adás:
KosmosTV
RTR-Planeta
TNT-Bravo
Pl. ezek...
 #33595  Szerző: LuciFerko

FTA csatornák jönnek?
 #33591  Szerző: SzD

Egyre kevésbé értem a DigiTV-t. Ma nagyon unatkoztam, gondoltam keresek új csatornákat, hátha...és nagyon meglepődtem, amikor megláttam a keresési találatok között a CNN-t, az AXN CE-t, stb., de egyből arra gondoltam, hogy addig oké, hogy van ilyen TP, de majd csak nagy feketeség lesz rajta. Amikor bejöttek rajta a dolgok, még inkább meglepődtem.
Most is ugyanúgy kerestem, mint máskor, nem állítottam át semmit, és most valahogy bejöttek ezek a csatornák. Igen ám, de kb. két órára rá, amikor nézni akartam a CNN-t, akkor a legnagyobb "örömömre" csak a nagy feketeség volt. És az összes többi csatornán is, amiknek pedig menniük kellene (korábban már leírtam ezt ebbe a topikba). Pedig semmihez nem nyúltam, semmit nem állítottam át.
Anno volt már ilyen az HBO Comedy-vel, de az nyilván akkor épp FTA volt. De ezeknek nem kellett volna eltűnni... :gülü:
 #33468  Szerző: Pasa

Ezt ma reggel találtam a postaládánkban:

Kép

Lehet, hogy két év után mégiscsak ideérnek?
 #31552  Szerző: Mauro

Promenád írta:A Cartoon Network reklámok közt is benne volt valamelyik nap.
Csak én nem szoktam nézni CN-t.
Mindegy majd elválik mi lesz.
 #31542  Szerző: Promenád

A Cartoon Network reklámok közt is benne volt valamelyik nap.
  • 1
  • 66
  • 67
  • 68
  • 69
  • 70
  • 88