RADIOSITE Fórum

• Class FM

#31269  Szerző: Richmonde

Ha igaz amit a weboldalon írnak akkor nem kellene a topic címét is átírni? Bár pár nap és kiderül. Klassz = Class? www.classfm.hu
 #31253  Szerző: nyikolaj

Ok! 8-) Akkor úgy fogalmazom,hogy zenerádioból nem tudom elképzelni,hogy az imént említett adók lépnének helyükbe.Azt se feledjük el,hogy országos rádiokrol beszélünk.Helyiként még elhiszem,hogy akad hallgató de országos lefedettséggel ki a franc hallgatná? :vomit:
Ez a 2 is kevés országosan zene rádioként!(bele se merek gondolni.Még jó,hogy ez csak felvetés volt) :gülü:
 #31251  Szerző: mgabor

nyikolaj írta:Az kizárt dolog,mert ezek a frekik kerrádio frekik.A klub,és a Lánchíd rádio pedig talk rádio.
kereskedelmi talkrádióról még nem hallottál? :)
 #31250  Szerző: mgabor

reaxol írta:Aztán egyszer majd csak megszólal a Lánchíd rádió Klassz helyén. A másikon meg a Klub. Az a szomorú, hogy ennek a mai magyar helyzetben minden realitása megvan...
nem fog, kell a pénz a pártkasszákba, az egyik már nyolc év után eléggé kiürült, a másik meg eléggé ki fog.
a szórakoztató műsorban eldugott óránkénti négy perc hírek meg hatásosabb a hosszú politikai műsoroknál.
 #31247  Szerző: nyikolaj

Az kizárt dolog,mert ezek a frekik kerrádio frekik.A klub,és a Lánchíd rádio pedig talk rádio.
De ez szabályszerűen van így.Ez ugyanolyan,mint ha a Szt István helyére jövő héten egy R&B zenéket játszó rádio menne.Vagy esetleg fordítva.
 #31246  Szerző: reaxol

Aztán egyszer majd csak megszólal a Lánchíd rádió Klassz helyén. A másikon meg a Klub. Az a szomorú, hogy ennek a mai magyar helyzetben minden realitása megvan...
 #31245  Szerző: nyikolaj

Szerintem a klasszikus jelzőre utal.(ami azt jelenti,hogy régebbi zenék lesznek rajta)
 #31244  Szerző: mgabor

Pasa írta:A Class FM egy hülye név alapból is, pláne, hogy nem is fejez ki semmit (mert ugye egy fikarcnyi komolyzene sem lesz rajta)
classy:
előkelő
finom
klassz
príma
ízléses

gondolom ezt akarták vele, vagy simán mint magyarban a klassz, a komolyzenéhez nincs köze a szónak :)
 #31243  Szerző: Pasa

LuciFerko írta:Amúgy simán lehet Danubius a neve, ha megveszik a jogot, vagy a tulaj írásos engedélyt ad a név használatára.
Most már, hogy idáig jutottunk (bár én sejtettem és mondtam is, hogy ez lesz), legyen Danubius! A Class FM egy hülye név alapból is, pláne, hogy nem is fejez ki semmit (mert ugye egy fikarcnyi komolyzene sem lesz rajta), a Danubius pedig 23 éves márka! Az első hazai és közép-európai kereskedelmi rádió volt, amit még Ausztriában is ismernek (persze ennek most épp nincs jelentősége). A műsorstruktúráját nem sajnálom, ha eltűnik, de a nevet, azt igen.
 #31242  Szerző: LuciFerko

tudtommal a HírTV épületében lesz a stúdió eléggé high tech cuccokkal. Amúgy simán lehet Danubius a neve, ha megveszik a jogot, vagy a tulaj írásos engedélyt ad a név használatára.
  • 1
  • 496
  • 497
  • 498
  • 499
  • 500
  • 510