RADIOSITE Fórum

• Informatika

#32486  Szerző: SzD

Mire máshol már eggyel fejlettebb technológia lesz, akkor. :csukottszem:
 #31882  Szerző: Szd96

Pasa írta:Felvételre szar. Nálam folyton fagyott, a projektet nem mentette el, és hát igen, utólag kell mp3-ba konvertálni.
Nekem teljesen jó
 #31881  Szerző: Szd96

hdshouter írta:
...Arra mindenesetre tökéletes, ha épp nincs kéznél hangrögzítő/hangszerkesztő progi. Ráadásul ingyenes ugye.
Pont ezért töltöttrm le
 #31880  Szerző: djlacee

Winamp Plugins mappájában benne van a lame_enc.dll
 #31876  Szerző: hdshouter

Audacity-hez le lehet tölteni a LAME-t, és most már azt hiszem EXE fájl lévén fel is telepíti egyből az Audacity könyvtárába. Annyi csak, hogy amikor rámész, hogy "Exportálás MP3-ba", akkor meg kell neki adni a "lame_enc.dll" helyét, ami ugye már ott van az Audacity könyvtárában. Azt betallózod, és kész is :)

Bár én igazából nem pártolom ezt a progit, arra mindenesetre tökéletes, ha épp nincs kéznél hangrögzítő/hangszerkesztő progi. Ráadásul ingyenes ugye.
 #31874  Szerző: LuciFerko

nekem csinálja egyből mp3ba szépen
 #31872  Szerző: SzD

Igen, ezzel a lame-es megfejtéssel próbáltam én is, de nem ment. Bár nem is próbálkoztam vele sokáig, mert megfelel wav-ban is, amit meg sokáig tárolok, azt átkonvertálom mp3-ba, hogy ne foglaljon annyi helyet.
 #31871  Szerző: LuciFerko

winamp+linein+lame mp3 plugin és öröm bódottá ;)
 #31869  Szerző: Pasa

Szd96 írta:Ismeri valaki az Audacity-t? (ez is felvevő progi)Én ezzel veszem a rádiókat.
Felvételre szar. Nálam folyton fagyott, a projektet nem mentette el, és hát igen, utólag kell mp3-ba konvertálni.
  • 1
  • 304
  • 305
  • 306
  • 307
  • 308
  • 330