RADIOSITE Fórum

• Class FM

#32160  Szerző: orrhang

Én, és még sokan velem együtt pedig eddig ezeket a dalokat hiányoltuk a sláger/danubius párostól, amik most szólnak.
Hát akkor gratulálok és jó rádióhallgatást kívánok. Szerintem egyszerűen sz@r.
ez így van rendben. Tudom, hogy furcsa, de majd megszokjuk
se nincs ez igy rendben és magam részéről megszokni se akarom!
 #32159  Szerző: orrhang

Rolandot valahogy nem bírom sajnálni, szakembernek se tartom!
Őszintén: tudom, hogy ez az 1. nap, de ha ez ilyen lesz, ilyen zenékkel, akkor köszönöm szépen én inkább választok mást!
NEO dettó
 #32154  Szerző: krisz

Knob - Music ez szól most.
Ez a Danubius reklámfilmjének a zenéje volt. :)
Vicces...
 #32145  Szerző: Snake

Kinek kell ez a sok cigány zene? Sztetek?
 #32143  Szerző: LuciFerko

na megint előveszik a "pfff" zenéket :sick:
 #32142  Szerző: Snake

Azért a Szani Rolandnak is kemény lehet ez a váltás, tegnap este éjfélig még ő volt a felelős a danubius utolsó műsoráért, most meg ezt a vontatott szart csinálni.. hááát nem lennék a helyében. Ez az Argyelán meg furcsa 1 teremtés, vágópiros 2 :D

Lassan jön: "sziasztok Abaházi Csaba vok" :D
 #32141  Szerző: Snake

üres lap
 #32140  Szerző: LuciFerko

csak nekem nem müxik a honlap?
 #32137  Szerző: Snake

Eddig se a legjobb zenékről volt híres a Danu, de ami itt szól... nagyon szomorú vok, és a régi szignálok stationvoice és az érzés nagyon hiányzik!
 #32127  Szerző: Obladioblada

mlaszlo írta:A frissebb számokat, amilyenek a Danubius-on is voltak, nagyon hiányolom.
Azokat majd játsza a rádió 1, meg a helyi kicsik és egyéb hálózatok, ez így van rendben. Akinek tetszik hallgatja, akinek nem, az nem. Tudom, hogy furcsa, de majd megszokjuk. Mindenkinek nem lehet kedvére tenni. Én, és még sokan velem együtt pedig eddig ezeket a dalokat hiányoltuk a sláger/danubius párostól, amik most szólnak.
árpi írta:Végre nem idegesítő vihogás meg erőltetett röhögés megy,hanem itt egy könnyedebb, normálisabb reggeli műsor!
Ez így van. Bár Argyelán Krisztára nehéz is lenne ilyen műsort építeni.
  • 1
  • 484
  • 485
  • 486
  • 487
  • 488
  • 510