RADIOSITE Fórum

• Class FM

#32272  Szerző: Luigi

Richmonde írta:Már van egy MR2, egy MR2/a és egy MR2/b rádiónk. Azért azt javaslom ne írjuk le őket, mert két hét alatt nem lehet csodát tenni. Én már túl vagyok egy-két stúdióépítésen... Zenében remélem lesz fejlődés és ezt a saját érdekükben mondom, mert ez így nagyon-nagyon réteg.
Szerintem Nektek jó az, ha a hallgatók ezt hallva inkább Titeket választanak! (Egerben eddig is a helyit hallgattam, ha arra jártam)
 #32270  Szerző: Richmonde

Már van egy MR2, egy MR2/a és egy MR2/b rádiónk. Azért azt javaslom ne írjuk le őket, mert két hét alatt nem lehet csodát tenni. Én már túl vagyok egy-két stúdióépítésen... Zenében remélem lesz fejlődés és ezt a saját érdekükben mondom, mert ez így nagyon-nagyon réteg.
 #32267  Szerző: SzD

reaxol írta:Amúgy ezerszer jobb minden téren, mint a Neo, műszakilag atomstabil, a hangzása szuper
Ez szuper? A műsorvezetői megszólalások minősége szar, a híreké pedig kurva szar.

Kicsit mintha elkapkodták volna a stúdió építését. Egyrészt, mert szarul néz ki, de nem is az a legfontosabb, hanem az, hogy nem csak, ami benne van az gagyi, hanem, ami kijön belőle az is. Vagy ennyi idő alatt nem sikerült még belőni mindent? A Neonál sem tökéletes, de az még nem is a végleges stúdió...
 #32265  Szerző: lambda

Snake írta: ui: mért jó hogy a zenék intrója halk de a közepénél felhangosodik?
Nem hinném, hogy egyáltalűán be lettek állítva, hogy meddig vannak/honnét indulnak az introk/outrok!
Pedig a csiszár interjúból lejött, hogy Zenon fut adáslebonyolítóként, azzal pedig jó dolgokat lehet csinálni! Csak hogy egyet emeljek ki, nem kell külön gumizene, a progi tud pár klikkel az aktuális zene introjából loopot csinálni, és ha befejezi a műsorvezető a felkonfot pont jól indul a zene!
A Rádió1-et nem szívlelem ugyan, de javasolnám a Class FM dolgozóinak hallgassák lagalább 2 órán át, ott legalább a program képességeivel tisztában vannak és viszonyleg jól ki is használják!
Az meg egyenesen siralmas, hogy a danubius gárdából építenek műsorvezetői stábot ....
 #32262  Szerző: mlaszlo

Az utolsó kb. 10 percben volt jó pár hiba, az egyik szám szaggatott, majd elkezdődött egy következő, amiből alig ment le valami, már jött egy másik, majd egy kérés (Tankcsapda szám), amit a hírekkel félbe vágtak, a hírek pedig elég nehezen indult.
 #32260  Szerző: mlaszlo

Snake írta:Woooooooooooooow zene a Classon!!! Ma az első W.love takes over
Lehet, hogy olvassák a fórumot? :D
 #32259  Szerző: nekem8

Ez igen ugyan olyan fo.tarisznya mint ami előtte volt!Gratulálok ugy halad előre a magyar rádiózás is mint az ország,egyet előre kettöt hátra.Te jó isten Szani Roland?????Ez a minőségi rádiós !Semmi köze hozzá! :lol:
 #32258  Szerző: Luigi

Abaházi kívánságműsoráról csak annyit, hogy már a műsor kezdete előtt megmondta, hogy mi fog szólni, és ezek nem a műsor elején szóltak.
Például 10 előtt már tudta, hogy egy kedves új hallgató a Kispáltól kéri majd az Emesét. Kérte is nagyjából 11 körül...
Előre rögzített szerkesztett konzerv szar volt az egész.
Amúgy meg emlékezetem szerint Abaházi a Danubiuson még tudott úgy műsort vezetni, hogy ne tűnjön vontatottnak az egész, itt valamiért nem sikerült. Biztosan meg volt illetődve, még csak vagy tíz éve rádiózik...
 #32257  Szerző: Snake

Woooooooooooooow zene a Classon!!! Ma az első W.love takes over
 #32256  Szerző: donb

Class FM = Danubius. Csak a név és a forma változott. Kár, ezért nem volt érdemes kiírni a pályázatot. Azért kérdezem, mert a Danubius tulajdonosa szerint - ezt a mai index cikk szerint - nem adja fel, és valamikor vissza szeretne térni. Kérdezem kikkel?

Én adok időt a két új rádiónak, addig is maradok a Juventusnál.
  • 1
  • 480
  • 481
  • 482
  • 483
  • 484
  • 510