RADIOSITE Fórum

• Sláger Rádió

#32821  Szerző: mgabor

LuciFerko írta:szerintem még egy forradalmat is ki tudnának robbantani bocsiék :D
én inkább be vagyok szarva attól, hogy ha akármilyen politikai erő előjönne azzal az ígérettel, hogy visszarakják a bumerángot az éterbe, tökmindegy, hogy amellett mit csinálnának, akár a parlamentbe is bejuthatnának (amilyen kijelentéseket tettek a tisztelt fórumozók)... rettenetesen buták, de még a lovat is adják alájuk
 #32814  Szerző: LuciFerko

szerintem még egy forradalmat is ki tudnának robbantani bocsiék :D
 #32813  Szerző: mgabor

heh... még mindig lehet mélyebbre süllyedni ezzel a hisztériával...
a sláger fórumon is agysebésztalálkozó van :)

az meg külön vicc, amit ganxtával, winklerékkel meg istván danival levágnak, nehogymár a sláger meg bochkorék határozzák meg, hogy egy másik rádióban ki szólhat meg ki nem. siralmas. há' hogy merészelt az az aljas neo elindulni egy pályázaton arra a frekire, ahol a naccerű slágerrádió szól, akurvaanyjukat
 #32811  Szerző: LuciFerko

Ez már olyan mint amikor anno csomó tömbházba gyűjtést rendeztek, hogy felszabadítsák Isaurát :shock:
 #32810  Szerző: gobbi

kiegészült egy kicsit az iromány a www.slager.hu n
 #32784  Szerző: egon2

Szia Hdshunter!

Nagyon jó a Radio Archivos oldalad,nem rég hallgattam meg a Petőfi Rádió híreit 1994 év elejéről.(Január,Februári hírek lehetnek!)
Azért gondolom,hogy év eleji a felvétel.
Mert a hirekben lehetett hallani,hogy Göncz Árpád akkori köztársasági elnők,csak holnap után jelenti be,hogy mikorra írja ki a választásokat!A választások 1994-ben ha jól emlékszem Áprilisban voltak.
Ha még vannak régi rádiós felvételeid,tedd ki azokat is az oldaladra.
 #32776  Szerző: hdshouter

Hátt... Ha már Pasa, meg VidámSrác is kedveskedett nekünk egy kis nosztalgiával, hát gondoltam én is egy-két dolgot megosztanék veletek. ;)

Ezt 2004-ben vettem fel anno, a Sláger akkori műsorából egy részlet:
Slager.mp3

A Sláger indulása 1998. (Hullámvadászról van, eléggé ramaty minőség, de a lényeg azért kivehető ;) )
slager.wma

1999-es szignálok:
slagerszignal.wma

Órakezdő szignál kb. 2006-2007 környékén:
slagerradio.wma

Amikor Bochiék először telefonáltak át a Danubiusba, egy adáshiba miatt:
slagervsdanubius.wma

És az összekapcsolás, amikor kiderült, hogy a két országos kereskedelmi adó meg fog szűnni.
(összevágtam a két adás felvételét, hogy jobb legyen hallgatni, meg hogy a telefonos beszélgetés ne bántsa a füleket :P )
DanuVsSlager.mp3

Meg egyébként is... Anno itt a Radiosite-on volt egy archivum szekció. Nos, ebből amit tudtam anno "megmentettem" magamnak, Szabi anno többször mondta, hogy újra lesz, de hát akkor, hogy ne várjunk, íme az én kis gyűjteményem:
http://radioarchive.4shared.com/
(amik a gyökérkönyvtárban vannak, azok saját felvételek, amik meg az "other_Radio"-ban vannak, azokat szedtem külső forrásokból)

Jó szórakozást hozzá! ;)
 #32772  Szerző: SzD

Ja...úgy más, hogy több rádión is menne.
 #32768  Szerző: mgabor

SzD írta:
egon2 írta:A Sláger fórumán olvastam,hogy holnap délután a Sláger rádió internetes adása megszünik.
A Lali király c.müsorba én is belehallgattam,és a Lajos mondta,hogy helyi rádiókkal is próbálnak szövetkezni,hogy a Bumeráng c.müsort átvennék e.
Persze...és egy helyi rádiónak van is annyi pénze, hogy havonta nekik annyit (vagy többet) kifizessenek, mint az összes többi alkalmazottnak egyszerre. Biztos növelnék a reklámbevételeket, de olyan nagyon azért nem, mert mégiscsak egy helyi rádióról van szó.
itt nem erről van szó, hanem hálózatban menne több adón a műsor, amibe Bochkorék adnák a reklámok egy részét, nekik ebből lenne bevételük.
 #32767  Szerző: SzD

egon2 írta:A Sláger fórumán olvastam,hogy holnap délután a Sláger rádió internetes adása megszünik.
A Lali király c.müsorba én is belehallgattam,és a Lajos mondta,hogy helyi rádiókkal is próbálnak szövetkezni,hogy a Bumeráng c.müsort átvennék e.
Persze...és egy helyi rádiónak van is annyi pénze, hogy havonta nekik annyit (vagy többet) kifizessenek, mint az összes többi alkalmazottnak egyszerre. Biztos növelnék a reklámbevételeket, de olyan nagyon azért nem, mert mégiscsak egy helyi rádióról van szó.
  • 1
  • 29
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • 149