Attól,hogy új még lehet jó.De ezek nem jók.(finoman fogalmazva)
nyikolaj írta:Akor másképpen kérdezem:de mi azzal a baj, hogy ha új zenéket ismersz meg a rádióból? nem tudom egyszerűen megérteni
Ezek a zenék eddig hol voltak/hol porosodtak?
Szerintem nem véletlen,hogy nem játszotta egyik országos sem,és a helyiek sem.
A Klasszon 10 egymást követő zenéből tudod mennyi ismerős?
Össz-vissz:1.És nem azért mert nem vagyok tájékozott a zenei világban.
Mint már korábbann írtam,a műsorvezetők se tudják milyen music szól.
mgabor írta:én ezt hiányoltam évek óta, mert ez a centire kimért, művi sziruposság halál unalmas volt. üzenetrögzítővel se szeretek beszélgetni...Szintén...és még sok ezren ebben az országban.
nyikolaj írta:Szerintetek milyen zenék azok,amelyeket a műsorvezető alig tud felkonferálni.(Már pedig azt se lehet rájuk fogni,hogy azért mert kezdők.)én elhiszem, hogy első hallásra meglepő, hogy nem kétszáz unalomig ismert sláger megy, meg hogy emberi hang beszél hozzád a dobozból élőben, de én ezt hiányoltam évek óta, mert ez a centire kimért, művi sziruposság halál unalmas volt. üzenetrögzítővel se szeretek beszélgetni...
Sőt,néhány műsorvezető még be is vallja,hogy még életükben nem hallottak az előadóról/számról.
Akkor miről beszélünk?
lambda írta:Ma reggel ismét belehallgattam! "Őrült nagy" kreativitásra vall, az Argyelán Kriszta által vezetett műsort "Krisztázó" névre keresztelni!Tényleg az a legnagyobb bajotok, hogy mi a műsorok neve? A "Jó munkát!", vagy a "Sláger hétvége" sokkal kreatívabb volt. Igaz...Alternatíva: "Csalamádé" a Neon ...
Hány "rádiós szakember" keze volt ugyan benne a névalkotásban?