RADIOSITE Fórum

• Rádiós technikai eszközök

#33986  Szerző: Zsolt

Pasa írta:ÚRISTEN! Most akkor mi lesz szegény dídzsékkel? :o :hehe:
Majd eBay-eznek.
 #33978  Szerző: Pasa

ÚRISTEN! Most akkor mi lesz szegény dídzsékkel? :o :hehe:
 #33928  Szerző: Szd96

Na neeeeeeeee :wailing: :wailing: :shoot: :( :x
 #32890  Szerző: laczfy

Sziasztok!

Mi a RadioDj-t használjuk (volt szó korában róla) bő fél hónapja, netes adásunkat is ezzel bonyolítjuk le, béta létére elég stabilnak mondható. Persze apróbb hibái vannak, de a srác aki írta a programot mindig rendelkezésre áll és viszonylag gyorsan javítja a hibákat. Időzítés szempontjából megbízható, amikor a suliban használjuk, de a 0-24-es válogatásnál sincs gond vele. (http://laczfywebszerver.no-ip.org:8580/)
 #32887  Szerző: mjoel

centerweb írta:
SzD írta:Így van, a legjobb. Bár néha kissé instabillá válik, ezért talán egy ker. rádiónak nem lenne jó. De kisközöknek, és főleg netes rádióknak alap... ;)
Nekem egyedül egy grafikus keverő hiányzik belőle. Persze anélkül is megoldja saját magának a keveréseket, de nekem azért kellene bele. :)

Különben mi volt a másik 10? (Hátha van benn olyan is, amit még nem ismerek)
Tényleg, egyébként a Daleten és Zenonon kívül mi van még amiben grafikus keverő van?

mjoel: és ha a sam-et kivesszül a 11-es listából, úgy melyik lenne a legjobb?
Jazler II és a David ami még megbízható és stabil
 #32886  Szerző: mjoel

SzD írta:Így van, a legjobb. Bár néha kissé instabillá válik, ezért talán egy ker. rádiónak nem lenne jó. De kisközöknek, és főleg netes rádióknak alap... ;)
Nekem egyedül egy grafikus keverő hiányzik belőle. Persze anélkül is megoldja saját magának a keveréseket, de nekem azért kellene bele. :)

Zara, Direttori, bp2x, Marlist, Campcaster, Rivendell, Jazler ll, Soma, Drs 2006, David(ez nem olcsó kategóriás), Sam Broadcaster
 #32879  Szerző: SzD

Nautilus, 42Net, Fornax DCM...
Az ingyenesek közül bp2x.
 #32877  Szerző: centerweb

Tényleg, egyébként a Daleten és Zenonon kívül mi van még amiben grafikus keverő van?

mjoel: és ha a sam-et kivesszül a 11-es listából, úgy melyik lenne a legjobb?
 #32875  Szerző: SzD

Így van, a legjobb. Bár néha kissé instabillá válik, ezért talán egy ker. rádiónak nem lenne jó. De kisközöknek, és főleg netes rádióknak alap... ;)

• 1
  • 110
  • 111
  • 112
  • 113
  • 114
  • 128