centerweb írta:Jazler II és a David ami még megbízható és stabilSzD írta:Így van, a legjobb. Bár néha kissé instabillá válik, ezért talán egy ker. rádiónak nem lenne jó. De kisközöknek, és főleg netes rádióknak alap...Tényleg, egyébként a Daleten és Zenonon kívül mi van még amiben grafikus keverő van?
Nekem egyedül egy grafikus keverő hiányzik belőle. Persze anélkül is megoldja saját magának a keveréseket, de nekem azért kellene bele.
Különben mi volt a másik 10? (Hátha van benn olyan is, amit még nem ismerek)
mjoel: és ha a sam-et kivesszül a 11-es listából, úgy melyik lenne a legjobb?
SzD írta:Így van, a legjobb. Bár néha kissé instabillá válik, ezért talán egy ker. rádiónak nem lenne jó. De kisközöknek, és főleg netes rádióknak alap...Zara, Direttori, bp2x, Marlist, Campcaster, Rivendell, Jazler ll, Soma, Drs 2006, David(ez nem olcsó kategóriás), Sam Broadcaster
Nekem egyedül egy grafikus keverő hiányzik belőle. Persze anélkül is megoldja saját magának a keveréseket, de nekem azért kellene bele.
SzD írta:Így van, a legjobb. Bár néha kissé instabillá válik, ezért talán egy ker. rádiónak nem lenne jó. De kisközöknek, és főleg netes rádióknak alap...Tényleg, egyébként a Daleten és Zenonon kívül mi van még amiben grafikus keverő van?