RADIOSITE Fórum

• Társalgó

#33622  Szerző: Ghee

Pasa írta:Falra van fúrva, amúgy meg teljes árnyékban vagyok én is a környező tíz emeletes házak miatt (3. emelet). Így is jön minden pesti, meg itt van szépen az Abszolút, a Dabas, a Pelikán, nyomokban a Rádió 24 (Dunaújváros), Dió (Gyöngyös), Zöld (Erdőkertes), Pátria (98,3 MHz), Mária (Dabas, Gyömrő, bár ennek annyira nem örülök).
Mi a 2. emelet, de ha a falra befúrnám, nem biztos, hogy örülne az üzemeltetés. :stare:
Korlátra tudnám esetleg... :punch:
 #33619  Szerző: Pasa

Falra van fúrva, amúgy meg teljes árnyékban vagyok én is a környező tíz emeletes házak miatt (3. emelet). Így is jön minden pesti, meg itt van szépen az Abszolút, a Dabas, a Pelikán, nyomokban a Rádió 24 (Dunaújváros), Dió (Gyöngyös), Zöld (Erdőkertes), Pátria (98,3 MHz), Mária (Dabas, Gyömrő, bár ennek annyira nem örülök).
 #33584  Szerző: Ghee

Pasa írta:Ja, pl. egy ilyet:
Kép

Vagy inkább egy ilyet:
Kép
8-)
Mandinerből veszed vele a jeleket? :)
Nem rossz ötlet, csak lassan be leszünk építve teljesen. Olyan lesz mintha egy körfolyosóra nyílna az ablakunk, ami franciaerkély. Ilyen esetben is megfogja azt amit lehet? - mert nem szeretném szétfúrni az ablakot hiába...
 #33576  Szerző: Pasa

Ja, pl. egy ilyet:
Kép

Vagy inkább egy ilyet:
Kép
8-)
 #33567  Szerző: LuciFerko

ablakba tegyél ki egy dipólt V polárban.
 #33564  Szerző: Ghee

Csak nálam lassú ez a fórum mostanában? :mellow:

Tudsz valami tuti tippet arra, hogy egy betonszerkezetes lakásban milyen antennát használjak ahhoz, hogy a budapesti adók mindegyikét zavartalanul tudjam venni... NEM LEHET a tetőre tenni semmit. :(

Dunakeszin nincs probléma, de itt... a legnagyobbakat is vadászni kell olykor egy 75 centis, koaxos bottal. Most abban a stádiumban van, hogy amiket szeretek azok jönnek, de itt is olykor helyezgetni kell - akár centiket is - az antenna helyén, hogy meglegyen a megfelelő térerő, ami beszédül az ablakon. :gülü:
 #33561  Szerző: LuciFerko

szeva Ghee 8-)
 #33560  Szerző: Ghee

Sziasztok!

Most regisztráltam és elsőként Üdv. az ismerőseimnek: LuciFerkónak és SzD.-nek klm-nek és persze Mindenkinek. :)

Rádiózzunk! :chinese:
 #33465  Szerző: donder

nyikolaj írta:Kíváncsi vagyok,hogy akkor mit csinált volna ezek után,ha megtudta volna,hogy mindegyik pohárban olyan összetevő is lett volna,mint az Amerikai Pite 1.részében! :lol: :lol: :lol: :P
(lehet,hogy a sok hülye haver azt nevette) :twisted:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
  • 1
  • 428
  • 429
  • 430
  • 431
  • 432
  • 541