RADIOSITE Fórum

• Paramount Skydance (MTV Global, Nickelodeon, Nick Jr)

#3326  Szerző: Pasa

Azért az vigasztal, hogy végülis igazam lett. Hetekkel ezelőtt írtam, hogy siratni fogjuk a VH1-et, mert kapunk helyette egy újabb buta csatornát, így is lett. Most már gyakorlatilag főműsoridőben nincs zenei adó, mert ugye az MTV és a VIVA zenéből ad a legkevesebbet. Esetleg maradt a MEZZO... :cry:
 #3317  Szerző: mlaszlo

Chester írta:
LuciFerko írta:ha megint lesz a tüntetéses beköszönés vedd fel:D
Sajnos nincs már itt a fényképező.. esetleg mlaszlo kolega felveszi. ;)
Ha tv előtt leszek és látok ilyet, akkor fel tudom venni, de ma már szerintem nem lesz ilyen megszólalás. Ma az adáskezdés is elég durva volt, nem pontosan váltottak mint tegnap, hanem picit később, már kezdődött a VH1-on a VH1 music c. műsorblokk introja, amikor hirtelen váltott a kép és jött a "Következő műsorszám megtekintése ..." szöveg, majd kezdődött a Simpson család. Nem volt semmi CC inzert, mint a tegnapi adáskezdésnél.
 #3302  Szerző: Zoshi

LuciFerko írta:ha megint lesz a tüntetéses beköszönés vedd fel:D
Sajnos nincs már itt a fényképező.. esetleg mlaszlo kolega felveszi. ;)
 #3301  Szerző: LuciFerko

ha megint lesz a tüntetéses beköszönés vedd fel:D
 #3299  Szerző: Zoshi

Ehh, a tegnapi Simson ismétlése.. Mondjuk lehet h ilyenkor lesz az elsözo napi műsor ismétlése, és ugye tegnap ilkyenkor nem tudtak mit ismételni, ezért megy mér 3x-ra. 17:00 kor kiderül.
 #3294  Szerző: tomee87

Chester írta:Igen, mert a Port-hun is fentvan tegnaptól.
Nálunk (T-PR) mizu van EPG terén, gondolom VH1, mert miénk nem port.hu-s??
 #3288  Szerző: mlaszlo

A UPC-nél kivételesen egész gyorsak voltak, kábelen az EPG-n 14 és hajnali 2 között már a CC műsora szerepel.
  • 1
  • 92
  • 93
  • 94
  • 95
  • 96
  • 106