RADIOSITE Fórum

• Sláger Rádió

#33427  Szerző: hdshouter

donder írta:Nagy hülyeség volt Bochkorékat elengedni!!! ;)
Én inkább azt várom, mikor indulnak be újra egy másik helyen.
 #33425  Szerző: SzD

donder írta:Nagy hülyeség volt Bochkorékat elengedni!!! ;)
Jaj, vedd már észre, hogy ezeknek a szívbemarkoló sztoriknak nincs semmi értelme, csak próbálják továbbra is hülyíteni az embereket. Semmi esély, hogy újrainduljanak, nem véletlenül takarodtak el az országból, és nem véletlenül engedték el a Bumerángot... :sleep:
 #33423  Szerző: donder

Na most akkor mégsem szűnt meg a Sláger??? Újabb és újabb nyitóoldalukon más más egymással ellentétben álló közleményt adnak ki.pl.: tegnap még az volt hogy ma leállnak a bochiék után, most meg az van hogy a külföldi államok figyelmeztették Magy.orsz.-ot hogy egyre több a korrupció... Most még mindig megy az online adás, de most meg az a szitu hogy még sem szűnik meg. Nagy hülyeség volt Bochkorékat elengedni!!! ;)
 #33415  Szerző: lali87

Néha néha betolnak 1-1 Szignált 4-5 számonként, de semmi mást sajna :-(
 #33224  Szerző: donder

egon2 írta:boly:A Sláger Rádió most is add még a neten!
Állomás azonositó szignált nem igen hallotam.
Számoltam, délben, az ötödik után adtak be ID-t. :o
 #33015  Szerző: egon2

boly:A Sláger Rádió most is add még a neten!
Állomás azonositó szignált nem igen hallotam.
 #32982  Szerző: boly

Én már csak arra vagyok kíváncsi még miért és meddig szól neten a sláger ???
Ha már kivonul a piacról ugye.
Na meg gondolom ezt az über profi stúdiót és technikát nem netes rádióra használják majd. Gondolom vagy egyben próbálják eladni a stúdiót vagy "darabokban" a technikát.
 #32870  Szerző: mgabor

Cicoo írta:És ezt csak most csinálták? Máskor nem? Csak mert máskor ezt nem hangoztatták. Csak azok a csúnya pártok csináltak ilyen mutyizástot, akik elvették a rádiójukat! Eeejnye. Azért beszavazzák őket legközelebb is, csak legfeljebb más színűek lesznek többen. Majd azok visszaszavazzák a Bumerángot, különben mennek tüntetni a zóertété elé. Persze csak ha nem esik az eső.. :D
ezt írtam én is, csak csúnyábban :D
 #32860  Szerző: Cicoo

mgabor írta: az az, amikor fű alatt megdumálják a felek, hogy szabálytalanul, okosban fogják véghezvinni a dolgokat :)
És ezt csak most csinálták? Máskor nem? Csak mert máskor ezt nem hangoztatták. Csak azok a csúnya pártok csináltak ilyen mutyizástot, akik elvették a rádiójukat! Eeejnye. Azért beszavazzák őket legközelebb is, csak legfeljebb más színűek lesznek többen. Majd azok visszaszavazzák a Bumerángot, különben mennek tüntetni a zóertété elé. Persze csak ha nem esik az eső.. :D
  • 1
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • 31
  • 149