RADIOSITE Fórum

• Lounge Rádió - Dombóvár - 98.7 MHz

#33941  Szerző: djlacee

Az Enjoy azért Enjoy, mert az volt az első, és gondolom nem akartak nevet váltani. Az N-Joy Classic meg azért Classic, mert retro zenéket ad, viszont akkor a budapesti is lehetne Classic :)
 #33935  Szerző: Vendég

Zoey írta:Elég fura, hogy egy cég, mégis valahol N-Joy, valahol Enjoy, itt meg En-Joy. Miért nem lehet mindenhol N-Joy? Úgy hangzik a legjobban. Az meg már más kérdés, hogy a Plusz és Sztár FM helyett is lehetne ez a név...
Sztem is egységesíteni kellene,de nekem a Plusz mint név jobban tetszik.
Kaposváron ugye van 3 rádió,abból én az egyiket meghagynám Enjoynak, a másik Plusz (a harmadik meg maradna K1).
Aztán az összes többi meg Plusz lenne.
 #33934  Szerző: Zoey

Elég fura, hogy egy cég, mégis valahol N-Joy, valahol Enjoy, itt meg En-Joy. Miért nem lehet mindenhol N-Joy? Úgy hangzik a legjobban. Az meg már más kérdés, hogy a Plusz és Sztár FM helyett is lehetne ez a név...
 #33933  Szerző: SzD

pébégáz írta:88,1-en In the air tonight !

Mikor hallottam én ezt rádióban ? Talán a Slágeren nagyon néha.
Nem régen (azt hiszem, talán kedd reggel) hallottam a Class-on. Ideges is voltam, hogy levágtak belőle egy elég hosszú részt...pont az, ami a legjobb. De ez nem lényeges. A lényeg, hogy P.C. nagyon nagy király...
Különben az In The Air Tonight szerintem így a legjobb. 3:40-től főleg... ;) Ez az egyik kedvenc zeném, na meg persze az egyik kedvenc előadóm. Tényleg többet szólhatna rádiókban.
 #33932  Szerző: Vendég

centerweb írta:
djlacee írta:Stream? Meg mi van az Abszolúttal??
Stream itt van: http://stream.radioplusz.fm:8038 az RDS-ben írt En-Joy helyett itt a név N-Joy Budapest :)
BAsszus remélem nem gondolják komolyan azt az En-Joyt!!!!
Vagy Enjoy, vagy N-Joy legyen, de ne En-Joy!!!!!! :x

de amúgy a rádió jó!
 #33922  Szerző: djlacee

Stream? Meg mi van az Abszolúttal??
 #33918  Szerző: pébégáz

Hallgatom az indulás óta, felvettem az átállást is. Itt is nagyon vegyesek a zenék, akárcsak a Neón vagy a Classon. Ki lehet fogni rajta jókat.
 #33917  Szerző: pébégáz

88,1-en In the air tonight !

Mikor hallottam én ezt rádióban ? Talán a Slágeren nagyon néha.
 #33915  Szerző: live

Lesz stúdió Budapesten?
Vagy úgy tolják majd mint a Sunshine?
  • 1
  • 57
  • 58
  • 59
  • 60
  • 61
  • 62