RADIOSITE Fórum

• DIGI / Invitel

#34077  Szerző: mlaszlo

SzD írta: Én meg arra lennék kíváncsi, hogy vajon miért csak kábelen van náluk CC, műholdon miért nincs?! :wailing:
Ilyen érdekességek sajnos a T-nél és a UPC-nél is vannak. Pl. a T-nél kábelen van Filmmúzeum és VH1, de műholdason nincs, a UPC-nél kábelen van Story TV és Mezzo, Direct-en nincs, ugyanakkor Direct-en pedig van Boomerang és MTV csatornák, amiket meg kábelre nem akarnak berakni :(
 #34076  Szerző: mlaszlo

donder írta:Kíváncsi lennék hogy a Digi honnan kapja a Fő Comedy jelet...
Valószínűleg az Amos műholdról, a Comedy Central hivatalos feed-jéről.
 #34074  Szerző: LuciFerko

na ezaz.
 #34069  Szerző: SzD

donder írta:Kíváncsi lennék hogy a Digi honnan kapja a Fő Comedy jelet...
Én meg arra lennék kíváncsi, hogy vajon miért csak kábelen van náluk CC, műholdon miért nincs?! :wailing:
 #34065  Szerző: donder

Pasa írta:
donder írta:Itt legalább 24 órás a Comedy Central! (My Best 4ever) :)
Na hát azt pont lexarom. Amúgy itt is.
De a UPC szarkáefté összes hálóján, meg még jónéhány szolg. hálóján 14 től van Comedy, előtte meg VH1. Kíváncsi lennék hogy a Digi honnan kapja a Fő Comedy jelet...
 #33975  Szerző: Pasa

donder írta:Itt legalább 24 órás a Comedy Central! (My Best 4ever) :)
Na hát azt pont lexarom. Amúgy itt is.
 #33954  Szerző: donder

Éljen a Digi! Itt legalább 24 órás a Comedy Central! (My Best 4ever) :)
 #33621  Szerző: Pasa

Hát igen, ezen a téren én még "el vagyok maradva". Nálam csak analóg van (bár lehetne digitális is), de az elosztva négyfelé is tökéletes. A net csak 2 megás, de az elmúlt négy évben még sosem volt kimaradás. Ezért kérdeztem, hogy érdemes-e váltanom? Mert inkább legyen jó, mint olcsó...
 #33620  Szerző: Ghee

Pasa írta:
Ghee írta:Nálunk is ástak itt az elmúlt héten. Körbeaknázták a környéket - konkrétan fél méterre elástak néhány kábelt, kibetonoztak néhány kötőaknát, majd elsimították a terepet.
Na ezt csinálták itt is másfél éve. Itt a T-Home van monopol helyzetben, de ők legalább 100 %-os szolgáltatást nyújtanak. Tévé, net teljesen jó, csak kurva drága. Ezért kérdezném a Digit használókat, hogy érdemes-e váltanom? Inkább a T minősége drágán, vagy olcsón a Digi???
Dunakeszin a T-Home, sima STB-vel eléggé közepes, némelyik akad (hangban nem), a STB képminősege sem a legtutibb: pl. a piros szín elég gyenge, mosott (gondolom a videosávszélesség itt is gyenge), ráadásul a többi színtől 1cm-re elkonvergál (analógnál jó). Hangminőség is jobb analógon mint a STB-on keresztül. Viszont a tányéros Diginél jobb.
 #33618  Szerző: Pasa

Ghee írta:Nálunk is ástak itt az elmúlt héten. Körbeaknázták a környéket - konkrétan fél méterre elástak néhány kábelt, kibetonoztak néhány kötőaknát, majd elsimították a terepet.
Na ezt csinálták itt is másfél éve. Itt a T-Home van monopol helyzetben, de ők legalább 100 %-os szolgáltatást nyújtanak. Tévé, net teljesen jó, csak kurva drága. Ezért kérdezném a Digit használókat, hogy érdemes-e váltanom? Inkább a T minősége drágán, vagy olcsón a Digi???
  • 1
  • 65
  • 66
  • 67
  • 68
  • 69
  • 88