RADIOSITE Fórum

• Class FM

#34361  Szerző: LuciFerko

Massive Attack - Safe form harm :shock: :shock: :party:
 #34300  Szerző: Pihe

Szomee írta:
erogen írta:Garaminak még szokni kell a teléefonszámot.Az előbb azt állította , ha számot szeretnénk kérni,hívjuk a 06-1 452 61 61- es tel.számot. :D

Lehet még a danubigyuszból elmenetett konfját húzta be :lol:
amúgy tényleg gáz hogy mindig eltéveszti...
 #34194  Szerző: donder

Én még mindig nem komcsizom az új rádiókat, de meg kell hagyni hogy jók!
 #34191  Szerző: LuciFerko

egész profi a klassz. Profin vágott zenék, keverések, hang is egész jó. Olyan pörgős lett :)
 #34189  Szerző: szemilan

Ma hallgattam egy időre a Classot..és tényleg változott..nem direkt csak ez szólt a kisbuszba...éss meg kell hogy mondjam tényleg sokat változott :)
De én ettől függetlenül maradok a Juventusnál.
 #34185  Szerző: Zoey

Na megfogadtam amit beigértem: nm hallgattam napokig a két új rádiót, aztán mostanában ismét belehallgattam az adásukba, sokkal jobbak, sokat fejlődtek mind hangzás, mind a hibák kiküszöbölése terén. Véleméynem szerint a Class állt össze jobban, és lesz sikeresebb is a hallgatottsági felmérésekben, már csak azért is, mert itt lényegében csak névváltozás történt...
Bírom amúgy a Classnál az időjárás-jelentés alatt a havazást... Kezdetben amúgy mindig másodpercre pontosan egészkor jöttek a hírek, sajnálom, hogy szakítottak ezzel a szokásukkal.
Nem fogom amúgy ezután sem hallgatni őket, mert alapjáraton helyi rádiós beállítottságú vagyok, de csak összeállt nekik, csak idő kellett, és ahogy hallom, a reklámok is szaporodnak náluk... És szerintem már azok is visszatértek a rádióhoz, akik a kedvencük megszűnése után elfordultak tőle...
 #34182  Szerző: Szomee

erogen írta:Garaminak még szokni kell a teléefonszámot.Az előbb azt állította , ha számot szeretnénk kérni,hívjuk a 06-1 452 61 61- es tel.számot. :D
És még ők mondják magukat klasszisoknak. Garami ezt minden héten eljátssza, meg engem személy szerint halálra untat ahogy az egészet csinálja, unottan, semmi érzést nem bele szőve. Minha csak támasztaná a pultot, néha benyomja a mikit, belenyögi a régi telószámot, miki ki csá....Pedig azért egy teloszám megtanulása nem nagyon művészet ilyen "klasszisoknak"
Csiszár műsora viszont egész jó...bár néha már nagyon vontatott.
Ja meg amit észrevettem, köszönhetően a héten 3 éjszakában eltöltött munkának. Az éjszakai hirblokkokban a héten többször is előfordult h az egyenként felvett "hírcafatokat" sikeresen 2szer is sikerült belevágni egy blokkba, mindezt 2 órnként megismételve.
 #34178  Szerző: erogen

Ghee írta:Tegnap Szani konzerv műsora nagyon fárasztó volt. Felszabdaltak egy 10-15 perces beszélgetést Müller Péterrel - a szokásos "elbeszélünk egymás mellett" érzéssel, ami ugye ennek velejárója, mivel azt utólag "jól" megvágták és telerakták oda nem illő zenékkel. A műsor harmóniáját ezel jól tönkretették, de mindemellett a riportcafatok végén mindig ugyanazt a reklámszöveget recsegte el Szani. :gülü:
Ugyanaz,mint a Danubius rádión volt a Danubius Light Kultúr Extra.....
Azzal a különbséggel,hogy nem club zene megy a megszólalások között.
 #34177  Szerző: Ghee

Tegnap Szani konzerv műsora nagyon fárasztó volt. Felszabdaltak egy 10-15 perces beszélgetést Müller Péterrel - a szokásos "elbeszélünk egymás mellett" érzéssel, ami ugye ennek velejárója, mivel azt utólag "jól" megvágták és telerakták oda nem illő zenékkel. A műsor harmóniáját ezel jól tönkretették, de mindemellett a riportcafatok végén mindig ugyanazt a reklámszöveget recsegte el Szani. :gülü:
  • 1
  • 446
  • 447
  • 448
  • 449
  • 450
  • 510