RADIOSITE Fórum

• RiseFM - Balaton - 98.9 MHz

#34538  Szerző: Richmonde

Valami agykombájn azt híreszteli, hogy az egri Gold 106,9 is N-Joy freki lett. Ez most valami nagy hülyeség lehet, de semmi sincs kizárva a mai bizonytalan piaci helyzetben. Mellesleg akkor a tatabányai Gold freki is az lenne? Nagy a hallgatás itt helyben, de majd faggatózok még.
 #34537  Szerző: Szomee

Pasa írta:Amúgy itt több helyen le lett írva, hogy az N-Joy frekiken Rise FM lesz. Vagy csak Niterise?
Hát az eléggé beb.szna majd 3millió embernek ha non-stop tuctuc-t kéne hallgatniuk, igy max csak a NiteRise átvételéle lesz a jövőben véleményem szerint.

Amugy a reggeli műsorvezetőkön nem akarnak vmit változtatni, meg jobban belegondolva, talán szinte mindegyiken elkellene, nem tudom ti hogy vagytok vele, de pl én reggel 2 percnél többet nem tudtam hallgatni azt a 2 majmot...
 #34536  Szerző: Pasa

Zsolt írta:Én meg pont attól félek, hogy a 102,1-re fog átmászni az N-Joy. :mellow:
Hát igen, a fellegek még nem oszlottak el, mert bárki lecsaphat rá...
Amúgy itt több helyen le lett írva, hogy az N-Joy frekiken Rise FM lesz. Vagy csak Niterise?
 #34535  Szerző: Zsolt

Pasa írta:Bár én nemigen hallgattam és nem is nagyon fogom, mégis örülök, hogy visszatért a 88,1-re a Rise. Így ugyanis - remélem - megmenekült a Sztár FM... :boldog:
Én meg pont attól félek, hogy a 102,1-re fog átmászni az N-Joy. :mellow:
 #34534  Szerző: Pasa

Bár én nemigen hallgattam és nem is nagyon fogom, mégis örülök, hogy visszatért a 88,1-re a Rise. Így ugyanis - remélem - megmenekült a Sztár FM... :boldog:
 #34531  Szerző: hdshouter

centerweb írta:És ez a miskolci SztárFM-et is érinti :S
Na, akkor szegény Epernek kemény konkurenciája lenne :S
(tudom, hogy egy kisköznek nem lehet konkurenciája egy kerrádióval szemben, de hát akkor is hasonló tartalmat sugárzó rádió :D )
 #34530  Szerző: SzD

centerweb írta:És ez a miskolci SztárFM-et is érinti :S
Ühhh... :gülü2:
Akkor tuti a Pluszt is... (remélem Balázsunk megcáfolja :D)
 #34529  Szerző: centerweb

nyikolaj írta:Nocsak... :o Én csak a Balatonnál,és Bp-en tudom,hogy van Rise!
Lesz máshol is?Vagy ez még tabu téma? :roll:
Nézz rá a radiosite főoldalára! Meg itt egy kicsikét lejjebb :boldog: És ez a miskolci SztárFM-et is érinti :S
 #34528  Szerző: SzD

nyikolaj írta:Nocsak... :o Én csak a Balatonnál,és Bp-en tudom,hogy van Rise!
WTF? :lol:
Az N-Joy rádiók átveszik a NiteRise-t, nem?
Nagyon nem akar leesni, hogy ezt mire is írtad...
 #34527  Szerző: nyikolaj

Nocsak... :o Én csak a Balatonnál,és Bp-en tudom,hogy van Rise!
  • 1
  • 268
  • 269
  • 270
  • 271
  • 272
  • 470