RADIOSITE Fórum

• MTG (Viasat Explore, History, Nature, Epic Drama)

#34307  Szerző: mlaszlo

Ghee írta: Megfigyeltem, általában ha új logoja van egy csatornának, az elején mindig nagyobb a kelleténél, aztán kisebb lesz később vagy egy minimálisat módosítanak rajta (pl.: Duna TV).
Igen, ebben igazad lehet. A 16:9-es műsoroknál viszont tévedtem, most megy az Aranykeresők c. műsor és 4:3 letter box-ban adják. Így nem igazán értem, hogy ha az ajánlók és az inzertek 16:9-el mennek, akkor a műsort miért letter box-ban adják.
 #34304  Szerző: Ghee

mlaszlo írta:Jól sikerült a Viasat Explorer új arculata, talán a logó lett egy kissé nagyobb a kelleténél. Az inzertek és az ajánlók 16:9-esek lettek, gondolom majd az eddig letter box-ban adott műsorok is, egy baj van csak, hogy nincs rajta kapcsolójel (legalábbis UPC kábelen), így a box nem tudja letter box-ba rakni a képet a 16:9-es műsoroknál.
Megfigyeltem, általában ha új logoja van egy csatornának, az elején mindig nagyobb a kelleténél, aztán kisebb lesz később vagy egy minimálisat módosítanak rajta (pl.: Duna TV).
 #34303  Szerző: mlaszlo

Jól sikerült a Viasat Explorer új arculata, talán a logó lett egy kissé nagyobb a kelleténél. Az inzertek és az ajánlók 16:9-esek lettek, gondolom majd az eddig letter box-ban adott műsorok is, egy baj van csak, hogy nincs rajta kapcsolójel (legalábbis UPC kábelen), így a box nem tudja letter box-ba rakni a képet a 16:9-es műsoroknál.
 #30100  Szerző: mlaszlo

Decembertől új arculattal a Viasat Explorer és a Viasat History!

December 8.-tól új arculattal jelentkezik a Viasat Explorer és a Viasat History.

A Viasat 3 október 1.-i megújulása után Viasat két tematikus csatornája is új arculatot kap.

A svéd műsorszolgáltató az elmúlt időszakban szinte valamennyi csatornájának megújította csatornaazonosítóit és képi világát, de néhány adó, köztük a TV6 még hátravan.
 #27927  Szerző: djlacee

http://www.port.hu/viasat3/pls/tv/tv.channel?i_ch=21
"A VIASAT3 műsora országosan a kábeltelevíziókon vagy a UPC Directen keresztül fogható. "
Részletes leírás :D
 #27709  Szerző: LuciFerko

de ne ilyen szürke legyen már :gülü2:
 #27708  Szerző: mlaszlo

LuciFerko írta:logo maradt ugyan az...
Egy picit változott csak, eddig a körön belül a 3-as szám körüli rész áttetsző volt, most pedig kapott egy fehéres, fátyol szerű hátteret.
Én is azt vártam, hogy az ajánlókban szereplő lilás logó kerül ki, de szerintem jobb ez az áttetsző logó.
 #27707  Szerző: SzD

LuciFerko írta:logo maradt ugyan az...
Szerintem holnap már az új lesz kint. :) Amikor eltűntek a karikák, akkor is úgy volt, hogy másnap még ugyanúgy kirakták. Vagy az is lehet, hogy nem változik meg.
  • 1
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 28