nyikolaj írta:Hm...Most,hogy bejött a 2 új adó,nálam ugyanaz a helyzet,mint ami eddig volt.Tényleg jóformán csak a név változott(na persze egy két elvont,vagy halál szar,unalmas zenével többet hallok),de eddig se hallgattam a Slágert,most a Neot se,illetve néha napján a Danut,ami most Class.Félelmetes a hasonlóság! 
Hát lassan egy hónapja tolják az ipart....a Danubius és a Class között elég nyilvánvaló párhuzamok vannak, de még így is harmatos

A Neo meg egy egész jó kis amatőr rádió...sz@r műsor, sz@r zenei válogatás (a zenék jók csak a hely és a sorrend nem jó), gagyi arculat....Úgy indultak, hogy mindenhol ők fognak szólni.....hát sehol nem szólnak......Fényes bevásárlóközpontokban (Sláger helyett Juventus) Fodrászüzletekben (Sláger helyett Sztár fm) A sarki kisboltban (Danubius helyett Class) a buszsofőr Sláger helyett Juventust hallgat. Én autószerelő vagyok mi a műhelyben szintén Sláger helyett R1-et ha megunjuk Juventus.......A Class egész jó irányba indult és lesz is közönsége (néha mi is hallgatjuk) de a Neo annyira távol áll az átlag embertől, hogy ha sürgősen nem vesz hátra arcot akkor csődbe megy......
mgabor írta:ne is hallgass, nézzed a barátokközöttet 
Ha este dolgozok akkor rádiót hallgatok, de napi 8-10 óra nekem elég a rádióból