RADIOSITE Fórum

• Class FM

#34799  Szerző: Pasa

Komoly online "újságok" idézgetnek a Radiosite-ról. El van fogadva, ide most már kamu ritkán téved.
 #34796  Szerző: rsite1

SzD írta:
rsite írta:Garami Gábor - vigyázat, hamisítják! :lol:
Vagyis csak kamu?
:unott: :gülü2:
Nem! Akkor töröltem volna. Csak poénkodni akartam.

Amúgy igen, bazisokan olvassák a "nagyobbakból" is a fórumot, sokan álnéven írkálnak is, és akikkel beszéltem, azok elég szar véleménnyel voltak az itteni dolgokról, "bunkó banda".

(Ha már ennyire beszélhetnékem van ma, gondoltam belököm ezt is.)
 #34795  Szerző: lali87

garami írta:KEDVES TOTTI.GARAMI GABOR VAGYOK ITT A SZAMOM ES SZIVESEN ELMESELEM MIERT VOLT A HIBA SAJNALNAM HA EGY ILYAN HIBA MIATT NEM LENNEL A HALLGATOJA A CLASS FM.NEK.TISZTELETTEL GARAMI 06703391515
Az én telefon számom 06-90/123-123 1600Ft+ÁFA/perc 8-) Bármilyen kérdésre szívesen válaszolok......
 #34794  Szerző: SzD

Vagyis csak kamu?
:unott: :gülü2:
 #34784  Szerző: hdshouter

amúgy felhívta valaki a mellékelt telefonszámot? :D
 #34781  Szerző: mgabor

az valójában én vagyok, ott van benne a nevemben, garaMi GÁBOR :D
 #34775  Szerző: rsite1

kiru írta:
garami írta:kedves TOTTI.
minden kereskedelmi radioban hasonlo formaban mukodik a kivansagmusor evek ota .a hallgatok igenyeltek hogy keveset beszeljunk.
Üdv Gábor itt közöttünk ,ha tényleg te vagy az!Jók vagytok!
Garami Gábor - vigyázat, hamisítják! :lol:
 #34771  Szerző: Ghee

kiru írta:
minden kereskedelmi radioban hasonlo formaban mukodik a kivansagmusor evek ota .a hallgatok igenyeltek hogy keveset beszeljunk.
Hívd fel és megtudod. :D Szerintem nem, a nagyobb rádiók rádiós műsorvezetői nem nagyon olvasgatnak fórumot, még a saját rádiójukét sem nagyon - tisztelet a kivételnek.
 #34770  Szerző: Kiru

#34749  Szerző: SzD

Gábor! Megkérdezhetem, hogy a Te, szubjektív véleményed alapján melyik a jobb rádió; a Danubius, vagy a Class FM?
Tudom, furcsa a kérdés, meg biztos nem is egyszerű rá válaszolni, de azért mégis...
  • 1
  • 443
  • 444
  • 445
  • 446
  • 447
  • 510