Sajnos én is egyet kell értsek az előttem szólókkal. Már kifejtettem valahol egy másik topicban azon véleményemet, hogy nem értem azt, miért kell egy zenei szerkesztőnek, vagy tulajdonosnak azt gondolnia, hogy Magyarországon a gitártépős-halálhörgős heavy metál, na meg a "zsíroshajúbőrdzsekis" fősulis bulikból visszamaradt magyartalan, Kazinczyt sírjában forgató összefüggéstelen szövegeket ordibáló alter zenékre kíváncsiak az emberek? Mondok egy példát. Név nélkül az egyik zenekar tagja mikrofonon kívül azt mondta nekem egy buliban (félrészegen), hogy tök jó, hogy van MR2, mert bármilyen xart csinálnak azt úgyis lejátszák és gyakorlatilag feleannyi munkájuk van egy zenével, mint régen, amikor küzdeniük kellett egy-egy fellépésért, vagy rádióba való bekerülésért. Na tudod mit apukám.... akkor azt mondom, hogy igen is kérjük vissza a Slágert meg a Danut. Tegnap pedig Áronék még kampányoltak azért, hogy még több rock-ot akarnak játszani. Hétvégén este meg Csiszár Jenő zenei válogatása, persze alter rockkal. Az, hogy mekkora pofára esés lesz ebből az gyakorlatilag borítékolható. Ezt a stílust NEM LEHET A MAGYAR EMBER TORKÁN LENYOMNI!!! Valamelyik hajnalban autóztam hazafelé Szlovákiából és hallgattam a Classt úgy 5 órától. Csupa ismert, kellemes zene. Azt mondtam magamban: na végre valahára észhez tértek. Erre jön a 6 órás hírek, majd 6 óra 5 perckor, mint ha megbolondultak volna. Jött a gitárszaggatás. Úgy kapcsoltam át cd-re, hogy még a gomb is kipattant a helyéről. A Neoról meg inkább nem írnék, mert sajnálom rá a billentyűzetet. Elnézést ha valakinek a gyomrába tapostam volna azzel az írásommal, de ez a saját véleményem volt. Én őszintén örültem és bíztam abban, hogy jó lesz ez a két rádió, de nemhogy jobb, még rosszabb lett. Sajnálom, hogy így tönkretették a rádiózási szokásokat. Az eddig elnyomott alter fanok pedig örüljenek, hiszen már három országos rádiójuk is van. Béke.