DjMash írta:"Miért fizet folyamatosan, ha nézheti ingyen is? 2-t akár HD-ben is!"LuciFerko írta:jó de a pesti digitális csökkentett teljesítménnyel megy. lehet, hogy a Debreceni is?az a fura, hogy 0 -tól a 100 % -ig ugrál a minősége. Emiatt nem hiszem, hogy csökkentve menne, mert akkor -gondolom én- állandó lenne a minőség, teszem azt 80%. De ez ugrál másodpercenként, a kép szétesik, hang kiesik. Élvezhetetlen.
LuciFerko írta:jó de a pesti digitális csökkentett teljesítménnyel megy. lehet, hogy a Debreceni is?az a fura, hogy 0 -tól a 100 % -ig ugrál a minősége. Emiatt nem hiszem, hogy csökkentve menne, mert akkor -gondolom én- állandó lenne a minőség, teszem azt 80%. De ez ugrál másodpercenként, a kép szétesik, hang kiesik. Élvezhetetlen.
donder írta:Tegnap vettem először a debreceni és a tokaji dvb-t -ket. Ráállítottam mindkét antennát a két adótoronyra (Pallagra) de mindkettő akadozva jött, és nem 16:9-ben(HD) hanem 4:3 ban SD adásban. Mi lehet az oka?Meg kellene nézni a jelszintet, azon belül is elsősorban a minőséget. Ha az ugrál, akkor valószínűleg az az oka az akadozásnak.
DjMash írta:Oks, megpróbálom!donder írta:Nálam is szaggat... Mindenesetre az AH Rt illetékese azt mondja, hogy az erősítőt tekerjem lejjebb, mert idézet: "a jelenség túlvezérlődésre utal".Ghee írta: Nem jó a vétel, ingadozik a vett jel erőssége, így a digitális átalakítás összesz.rja magát időnként.Van rajta jelerősítő (Antennás) és azzal minden analógon műsorszórt tv-t tudok venni gyönyörű tisztán! Kábelezés kitűnő(Tényleg), és az antennák pontosan rá vannak állítva a két adótoronyra! Még veszek is két másikat ami Komádira fog nézni, és a másik Zilah felé. (Szal a négy égtájra néz négy vevő). Az hogy beszar a debreceni adó azt megértem mert még tesztadás van, de a Tokaji már elvileg végleges vagy nem???
Ja és DVB-T-t TV tuner kártyával veszem. (Leadtek WinFast 1800H). Ez is ronthatja a jelet?
Csakhogy nekem nincs erősítős antennám. De lehet neked megoldja!
donder írta:Nálam is szaggat... Mindenesetre az AH Rt illetékese azt mondja, hogy az erősítőt tekerjem lejjebb, mert idézet: "a jelenség túlvezérlődésre utal".Ghee írta:Van rajta jelerősítő (Antennás) és azzal minden analógon műsorszórt tv-t tudok venni gyönyörű tisztán! Kábelezés kitűnődonder írta:Tegnap vettem először a debreceni és a tokaji dvb-t -ket. Ráállítottam mindkét antennát a két adótoronyra (Pallagra) de mindkettő akadozva jött, és nem 16:9-ben(HD) hanem 4:3 ban SD adásban. Mi lehet az oka?Nem jó a vétel, ingadozik a vett jel erőssége, így a digitális átalakítás összesz.rja magát időnként.(Tényleg), és az antennák pontosan rá vannak állítva a két adótoronyra! Még veszek is két másikat ami Komádira fog nézni, és a másik Zilah felé. (Szal a négy égtájra néz négy vevő). Az hogy beszar a debreceni adó azt megértem mert még tesztadás van, de a Tokaji már elvileg végleges vagy nem???
Ja és DVB-T-t TV tuner kártyával veszem. (Leadtek WinFast 1800H). Ez is ronthatja a jelet?