donder írta:Neten nézted most?Mauro írta:Most ép akadozik az adás.Ja, nálam is van hogy 2 percet kihagy, honlap nuku, úhogy teljes katasztrófa egyenlőre...
donder írta:Neten nézted most?Mauro írta:Most ép akadozik az adás.Ja, nálam is van hogy 2 percet kihagy, honlap nuku, úhogy teljes katasztrófa egyenlőre...
Mauro írta:Most ép akadozik az adás.Ja, nálam is van hogy 2 percet kihagy, honlap nuku, úhogy teljes katasztrófa egyenlőre...
Zeegee22 írta:Mauro írta:Szerintem automatán mennek a dolgok, és nincs aki figyeljen a gépre, vagy az adásra, a netessel van több gond, de ezt a Vendi egy másik fórumon le is írta. De azért jó lenne tisztázni a dolgokat, hogy mikor indulnak, mert ha már új logó, meg kísérleti adás, akkor már csak lesz valami. Meglehet engedélyekre várnak még... vagy az új csapatra, de ehhez talán nekünk nincs túl sok közünk, csak információ hiányunk vanZeegee22 írta:Azért nem ártana, hogy ha a weboldalra kiraknának valamit a Vendiék!Igen megy. De szenteste is megakadt pár órára biztos FIX TV-nél van valami gond ilyenkor.![]()
Mert így kénytelen vagyok a Hinni akarok videót még vagy 20× megnézni ma
Kábelen most mi megy? Mert netes adás még mindig nincs....
Mauro írta:Szerintem automatán mennek a dolgok, és nincs aki figyeljen a gépre, vagy az adásra, a netessel van több gond, de ezt a Vendi egy másik fórumon le is írta. De azért jó lenne tisztázni a dolgokat, hogy mikor indulnak, mert ha már új logó, meg kísérleti adás, akkor már csak lesz valami. Meglehet engedélyekre várnak még... vagy az új csapatra, de ehhez talán nekünk nincs túl sok közünk, csak információ hiányunk vanZeegee22 írta:Azért nem ártana, hogy ha a weboldalra kiraknának valamit a Vendiék!Igen megy. De szenteste is megakadt pár órára biztos FIX TV-nél van valami gond ilyenkor.![]()
Zeegee22 írta:Azért nem ártana, hogy ha a weboldalra kiraknának valamit a Vendiék!Igen megy. De szenteste is megakadt pár órára biztos FIX TV-nél van valami gond ilyenkor.![]()
Zeegee22 írta:És az is kérdés mikor indulnak el.Mauro írta:Tegnap óta bal sarokba került és megújult a logó.Ez mind szép és jó, csak sajnos a netes adás megint szünetel és a weboldalon is nagy fehérség láthatólegalább 2 napja.
Mauro írta:Tegnap óta bal sarokba került és megújult a logó.Ez mind szép és jó, csak sajnos a netes adás megint szünetel és a weboldalon is nagy fehérség látható