egon2 írta: A Petőfi 1998.Jan.1.től ad a "nyugati"URH-n,ha mondjuk,akkor átnevezték volna zenei adóvá,mint ahogy 2007.Júniusában megtették,konkurenciája lett volna az akkor induló országos Danubiusnak,és Slágernek!Vagy tévedek?Mert most nem az?
egon2 írta: A Petőfi 1998.Jan.1.től ad a "nyugati"URH-n,ha mondjuk,akkor átnevezték volna zenei adóvá,mint ahogy 2007.Júniusában megtették,konkurenciája lett volna az akkor induló országos Danubiusnak,és Slágernek!Vagy tévedek?Mert most nem az?
csirkebogár írta:Egy valami lenne újra jó, a Mark West féle 1994-1997 között működő Juventus, az olyan jól össze volt rakva minden téren, hogy ma is megállná a helyét szerintem.Meg ugyanekkor a Danubius is jó volt. Mekkora - egészséges - verseny volt a két (fél)országos rádió között, régi szép idők.
SzD írta:De látod, hogy ezekre a "kiváló szakemberekre" van igény. Csak nem tudom, ki igényli ezeket az arcokat/hangokat. Kicsit olyan ez, mint mondjuk az RTL Klub, vagy a Tv2, meg sok más csatorna műsorkínálata. Nyilván ezt igénylik az emberek, különben nem ezek lennének. Viszont nem tudom, hogy kinek tetszik ez, mert nem hallottam még egyik embertől sem, hogy ez jó lenne így, csak azt, hogy nézhetetlen szar.Tom, Jáksót én is csípem! <X>És azoknak van erre szükségük, akik totál igénytelenek! De vazze ki a faszom ilyen igénytelen? Mert Kolosi Péter (RTL K. Programig.) kurvára az. Meg a "Klassz" is az...
Egyébként Jáksó nagyon jó arc. Legalábbis elvonatkoztatva attól, amit művel. Személyesen nem ismerem, de hallottam, láttam már Tőle néhány olyan megnyilvánulást, amit épp nem média/celebkurva mivoltában tett, hanem úgy, mint magánember.
SzD írta:Csiszárral, meg az Ő zenei ízlésével tényleg nagyon beválasztottak...Jáksó sem egy nagy ördöngösség, de amit Csiszár művel...
Tegnap este rászántam magamat, hogy végighallgassam a műsorát. Bár ne tettem volna...
Ekkora moslékot már régen hallottam, pedig van néhány elég "színvonalas" rádió, meg műsorvezető (és ezzel együtt műsor is).
Ilyen embereknek otthon, internetes rádióval kellene saját magukat szórakoztatni, nem országos rádióban.
Eddig a ClassFM-en két élvezhető műsorral találkoztam. Pontosabban eggyel, kétszer. És ez Jáksó műsora volt. Az első nagyon ott volt, meg a második napon is. De aztán lett belőle megint az, ami...Pedig jónak indult.
csirkebogár írta:Na most megkérdezem, egy ilyen Csiszár Jenő által "szakértett és tanácsadott" rádiótól mégis mit vártok? Ezelőtt a Rádió Q-t rakta tönkre, most itt teszi ugyanezt. Kb ennyit lehet, mint ami most van. Csiszárnak egy jó dobása volt, az Apukám Világa, de azóta eltelt 12 év...Ja, maradt volna a vasárnapi Heti Hetesnél... (Meg a TV-nél...)