SySERR írta:Olyan mintha betettek volna az Orban procit. Legalabb is mas a hangzas mint 2-3 hettel ezelott (a netes adasban).Betettek egy Orban procit

SySERR írta:Olyan mintha betettek volna az Orban procit. Legalabb is mas a hangzas mint 2-3 hettel ezelott (a netes adasban).Betettek egy Orban procit
csirkebogár írta:Megy a kivárás!lali87 írta:Már mindenki a jan 18-at várja..akkor vagy örülünk vagy nem..majd meglátjuk...bár a jelenlegi műsornál és minőségnél nem lesz nehéz jobbat csinálni......de már javulnak......eléggé elbarmolták az indulást...hót szembe menni az addigi legnépszerűbb programmal....minőségileg is ratyik voltak zeneileg is.... Ez még tuti valami béta-fázis, mert ez országosan röhej.....Néha-néha már a zenei szerkesztő is eltalálja na várjunk még egy picit pár hónapot....Csak nehogy pofáraesés legyen abból a Bumeráng várásból... A Classon is ugyanazok csinálják a reggeli műsort, mint a Danubiuson, mégis teljesen más a reggeli műsor, sokkal egyhangúbb, unalmasabb lett.
A Bumerángon meg már változtatni kellene, mert nagyon kifáradt az egész, van három faszi akkora arccal, hogy falat kell bontani, de nevetni azon a műsoron már nagyon csak régen tudtam. Régen bezzeg valóban jó volt.
lali87 írta:Már mindenki a jan 18-at várja..akkor vagy örülünk vagy nem..majd meglátjuk...bár a jelenlegi műsornál és minőségnél nem lesz nehéz jobbat csinálni......de már javulnak......eléggé elbarmolták az indulást...hót szembe menni az addigi legnépszerűbb programmal....minőségileg is ratyik voltak zeneileg is.... Ez még tuti valami béta-fázis, mert ez országosan röhej.....Néha-néha már a zenei szerkesztő is eltalálja na várjunk még egy picit pár hónapot....Csak nehogy pofáraesés legyen abból a Bumeráng várásból... A Classon is ugyanazok csinálják a reggeli műsort, mint a Danubiuson, mégis teljesen más a reggeli műsor, sokkal egyhangúbb, unalmasabb lett.
Promenád írta:Szerintem meg nem!Honnan tudod,hogy a két nagy párt irányítja őket?Úgy van,hogy egyik adón sem lehet politika,és propagandák se fognak lenni rajtuk a választásokkor az biztos!Ezek csak mind kitalált elméletek.Ghee írta:Ne felejtsétek el , hogy mind a két országos kereskedelmi rádiót fű alatt a két nagy vezető párt írányítja. Nekik most az a érdekük, hogy majd a választás idején felhasználják a két rádiót. Politikai propaganda az egész, símán átlátható az, nem kell politológusnak, vagy médiaszakértőnek lenni hozzá.Promenád írta:Majd kiderűl mit produkálnak jövőre, de ha ugyanezen az úton maradnak nem lesz ebből freki hosszabitás, hacsak az MSZP nem segíti meg a háttérben ...Ez még viccnek is rossz...
LuciFerko írta:szerintem fizetett politikai hirdetésekben meg kicsit a hírekben fog megnyilvánulni a dolog.Fizetett politikai hirdetésben amúgy is megnyilvánulna sztem.,inkább az a kérdés,hogy vALÓJÁBAN FIZETNEK-E ÉRTE :d