RADIOSITE Fórum

• Rádió 1 Baranya megye - Pécs, Komló, Mohács, Villány

#37250  Szerző: Richmonde

LuciFerko írta::vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit:
elmehet mindenki a b_d_s p_cs_b_ :hit: :hit:

Komolyan az ember pofája leszakad!!! Ahogy mgabor is mondta: az isten fent lakik, nem a rádióban hattól tízig.
Vérlázító! A helyi rádiók nem kevés pénzt költöttek a januári mérés végett különféle nyereményekre, promóciókra, szignálpark frissítésre, stb, stb, lévén, hogy a januári adatok dominálnak a reklámügynökségeknél, ráadásul a mostani helyzetben kiváltképp jól szerettek volna kijönni a dologból. 10 évente egyszer megérdemelnék. :shoot:
 #37249  Szerző: LuciFerko

:vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit: :vomit:
elmehet mindenki a b_d_s p_cs_b_ :hit: :hit:

Komolyan az ember pofája leszakad!!! Ahogy mgabor is mondta: az isten fent lakik, nem a rádióban hattól tízig.
 #37248  Szerző: Richmonde

Valaki szakmabeli elmagyarázná nekem és szerintem a többi helyi rádiósnak, hogy a Szonda Ipsos-Gfk. miért nem indítja el a "tizennemtudomhány" éve szokásos januári hallgatottsági felmérését? Nem furcsa, hogy pont most nyomnak egy hátra arcot? Mi az igaz abból, hogy a R1 nem száll be a mérésbe és mindez a herce-hurca ezért van? Ugye nem azért, mert már nem csak 49 éves korig kérdeznek, hanem 59-ig és ez nekik nem annyira frankó? Ugye nem igaz??? Ugye az sem igaz, hogy megvárjuk a mérés kezdetével a Bumeráng indulását? Ugye nem igaz??? :x A helyi rádiók életük legjobb hallgatotsági adatait készülnek elbukni. Ezt tényleg csak Magyarországon lehet megcsinálni. :hit: :wailing: Nem a stílusom nyilvános fórumon vitázni és vitát szítani, de ez már nagyon kikívánkozott belőlem. :vomit:
 #36869  Szerző: ravasz

LuciFerko: Haha :D

Eléggé szét van esve a honlap, csomó funkció nem elérhető. Bár amúgy sem túl informatív. :D
 #36714  Szerző: donder

SzD írta:Különben ha már a Rádió1 honlapjáról van szó, korábban meg volt téma a Top500-as összeállításuk, íme egy idézet a weboldalról:

"Eddig Ti hallgattatok minket, most mi hallgatunk Rátok. Ha még több slágerre vágysz, ha még nagyobb változatosságot szeretnél, válaszd a Rádió 1-et, mert mi megadjuk Neked!"

Azt hiszem, nem kell kommentálnom, ez magáért beszél... :lol:
Bármennyire is gagyi rádió, a humorérzékük rendben van! ^^
Jól tudnak hazudni... :hehe:
 #36631  Szerző: ravasz

Sok régi, 5-10 éves zenét előkaptak most, szinte minden 2. szám "régi".
Nekem nagyon tetszik így! :)
 #36503  Szerző: Kiru

Ghee írta:
Kiru írta:Én nem tudok magyarról,hogy külföldön ekkora celeb rádiós lenne vaklaki!Na de ez Magyarország.Pöcs :shoot:
Teljes nevén Fallosz. :gonosz:
Ha rajtam múlna akkor alapkövetelmény lenne, hogy még a rádió közelébe sem engednék olyat, aki nem tud szépen beszélni magyarul. :stare:
Na ez jó kérdés!Nálunk mindent meglehet csinálni! :hit:
 #36499  Szerző: Ghee

Kiru írta:Én nem tudok magyarról,hogy külföldön ekkora celeb rádiós lenne vaklaki!Na de ez Magyarország.Pöcs :shoot:
Teljes nevén Fallosz. :gonosz:
Ha rajtam múlna akkor alapkövetelmény lenne, hogy még a rádió közelébe sem engednék olyat, aki nem tud szépen beszélni magyarul. :stare:
 #36451  Szerző: Kiru

lali87 írta:A honlapja még mindig fényévekkel jobb mint mondjuk a NeoFM-é ott 1 hónapja nem történt semmi. :lol: ....A műsor nem rossz...leszámítva francia barátunkat (a hajam kihullik amikor belevonyít a mikrofonba)....és azt, hogy unalmas...... :unott:
Ez csak nálunk lehet,hogy egy ilyen kis senki francia gyökér ekkora celeb lehet!Hazájában azt se tudják,hogy ki ez a pöcs.Én nem tudok magyarról,hogy külföldön ekkora celeb rádiós lenne vaklaki!Na de ez Magyarország.Pöcs :shoot:
  • 1
  • 422
  • 423
  • 424
  • 425
  • 426
  • 482