RADIOSITE Fórum

• Class FM

#37289  Szerző: egon2

A Csiszár most olvasta,be ,hogy milyen BKV járatok közlekednek a BKV sztrájk
alatt,hát nem tudom egy szegedit vagy egy győrit nagyon nem érdekli,hogy Budapesten nem jár a 178as busz,vagy a 41es villamos!
 #37036  Szerző: Zoey

Eddig is adták már, vagy most kapták csak fel a sokak "kedvencének", a Holdviolának a másik számát, az Erdő, erdő-t? Nálam amúgy tényleg favoritok, a lemezük is megvan, de tudom, sokan kiakadnak már a nevüktől is... bár ez szerintem csak azért van, mert szerintük túl sokat adják a Bánat utcát a Class-on. Bár már nagyon sok rádió felkapta azt a dalt, a MAHASZ listán is rajta van...
 #36920  Szerző: lali87

A Danubius per független jogászi olvasatban:
http://www.jogiforum.hu/mediajog/blog

Aki nem akarja végéolvasni.....
..az Advenio alaki hibát vétett, nem mondott le a helyi frekiről ami kizárással jár.....az alaki hiba utólag orvosolhatatlan...tehát a szerződés jogellenes és az is marad az idők végezetéig.....hiába szervezték ki a Lánchíd rádiót.... A jogi fórum szerint a jogerős ítélet is hasonló lehet...de az sem lesz kötelező hatályú az ORTT-re, legfeljebb akkor ha zavarja őket jogállamiság ami elég kétséges mivel politikusok irányítják.....ha mégis érdekli őket akkor új pályázat, új rádió a végeredmény.... :oops: Akkor a ClassFM-ért is lehet majd tünteni...

Ja és még ott az a fránya egyenlő elbírálás ami a Sláger rádiónak is adhat esélyt a pernyerésre....a Zenerádió zRt kizárásával ki kellett volna zárni az Adveniot és az FM1-et is....mivel itt nem volt indoklás ORTT részről ezért érdekes lehet még ez is.

Lehet egy év múlva az IzéFM-et és a Hozé Rádiót hallgatjuk országosan. :gonosz:
 #36888  Szerző: Ghee

Zoey írta:
Ghee írta:
Zoey írta:Vagy egy chipet ültetnének minden rádiókészülékbe, ami pontosan kijelezné, mikor, mennyit hallgattak egy-egy rádiót...
Ez nem új gondolat. Van olyan kábelszolgáltató egy társasházban, ahol van ilyen nézettségmérő cucc, távleolvasással. Mivel bevállalták a készüléket, ezért kedvezményesen kapták a kábelTV-szolgáltatást.
Jaja, tévéknél bevált módszer, ezt tudtam én is. De rádióknál még nem létezik sajnos. Igaz, ott mit tudnának cserébe kedvezményesen adni? :)
Egy ethernet-csatlakozós DAB+ vevőt, ami ezt meg tudná valósítani, az online rádióhallgatási opció mellett. :)
 #36887  Szerző: linya

Mindenki mindenhol suttogjon! Zsámó-zsázsé :)
 #36883  Szerző: Vendég

Úgy tűnik megjavult a minőség...

Milyen furán beszél Pethő Zoltán,mintha suttogna.
Biztos mivel éjszaka van. :D
 #36882  Szerző: Vendég

Szerintem emergency cd megy, mert erősen top20 szagú a zenei kínálat és nem az szól ami ki van írva a honlapra
 #36879  Szerző: Vendég

LuciFerko írta:mintha az ST jel fázisa el lenne menve. Így krákog bizonyos hangoknál :gülü2:
De halllgathatatlan!!!!

Torz,kerreg,kattog,mindent csinál. Még soha nem hallottam ilyet. :D
 #36878  Szerző: LuciFerko

mintha az ST jel fázisa el lenne menve. Így krákog bizonyos hangoknál :gülü2:
 #36877  Szerző: Vendég

LuciFerko írta:Na ez szint:
Robbie Williams - Bodies
128k minőség
torzulás
bal és jobboldalra időnként bejön ilyen kerregés.
Az utánna következő Muse dalnál is csinálta

NAGYON BRUTÁLIS!!! :D

Valami orosz technika lehet....
  • 1
  • 428
  • 429
  • 430
  • 431
  • 432
  • 510