RADIOSITE Fórum

• Neo FM

#37011  Szerző: szemilan

Hihetetlen, hogy a neo még mindig nem volt kéápes öszerakni egy normális honlapot...ennél én is sokkal jobbat öszerakok 1 hét alatt.
Vagy talán majd 18 után??
Így a neonak ez a legnagyobb gyenge pontja...
 #37005  Szerző: SzD

Én nekem tetszik az, hogy itt is tegeződnek, még talán az is elmenne, ha egy-egy műsorvezető magázódna emellett, de azért amikor fél percen belül István Dani egyszer tegez, aztán meg magáz, annak ellenére, hogy ő állítólag profi...így már gáz. :yeah:
 #37001  Szerző: orrhang

Orrhang!

Berényi már a Juventushoz igazolt!
Tisztában vagyok vele, de volt egy játék még anno a Danubiuson, az volt a neve: "van az a pénz".

Egyébként a Class meg kezd süllyedni színvonalban :stare:
 #36995  Szerző: donb

Érdekes volt egy Sláger Rádió. Abból kettő lesz, úgy néz ki (Neo és Juventus). A következő hónapokban eldől, hogy a piac és a hallgatók ezt mennyire fogják elfogadni és befogadni. Tény érdekes a szitu.
 #36988  Szerző: lali87

Én mondjuk a helyükben méginkább Slágeresre venném a zenei kínálatot pláne nappal.... :) Én most itt a gépen szimultán hallgatom a két adót és a Sláger még mindig egységesebb zeneileg jobbak a váltások és, hogy újra van műsorvezetés hírek időjárás meg minden egy egész összeszedett rádió lett újra.....és sajna veri a Neo-t még minőségben is :D ez azért nagyon csúnya.....A Neo hangzása főleg fülesen keresztül roppant idegesítő a slágeré olyan kellemes, telt...szóval jó
Kőszegi Ákos mint station voice szerintem nagyon jó húzás volt....Jók lettek a szignálok is....
Valami rendes nevet is találhattak volna PannonFM, Hungária Rádió, RádióSztár, Vagy ne adj isten Bumeráng...a rádió ami mindig visszajön :-D . A Neo olyan fura de ők tudják.....
 #36987  Szerző: Kiru

csirkebogár írta:Gondolotm azt tudjátok, hogy Jeli Andrásnak már nincs köze a zenékhez, csak a Neo elfelejtette ezt kommunikálni, új programigazgató van Sivák Péter személyében, aki a Slágertől érkezett és a Bolla (Sláger programig.) helyettese volt.
Részletek az e heti HVGben 73. oldal.

Én a reggeli nyihogást és erőlködést nem hallgatom, nem is fogom, mert kiráz tőle a hideg (főleg attól a három paraszttól), de azon kívül MÉG egész jó rádió a Neo. De Mo-t ismerve majd úgyis elrontják.
Szeva.Neten a HVG.HU hol találom ezt a cikket?Köszönöm!
 #36986  Szerző: SAM

orrhang írta:A hírekkel csináljatok valamit, mert se az alapok, se a hírek minősége nem jó (ha átcsábítanák Berényi Attilát és Fülöp Attilát akkor szerintem verhetetlen lenne. A két legjobb szakember sztem az országban).
Kezd tetszeni!
Orrhang!

Berényi már a Juventushoz igazolt!
 #36985  Szerző: orrhang

Ez volt az, amit nagyon sokan mondtunk már az elején. A Neo elkezdte hangoztatni, hogy majd akkor ők most megváltják a világot és átformálják a zenei ízlést, mert mennyi-de mennyi olyan zene van, ami fantasztikus, csak az emberek nem ismerik! Hát megvan az eredménye, a hallgatók átformálták a Neo zenei ízlését :) . Nem véletlen volt az a mennyiségű és fajtájú zene, amit anno a Sláger játszott! Emlékszem, huh de mennyien szidták érte, csak azt nem vette számításba senki, hogy ez a közízlés! Akármennyire is fáj ez az! A Sláger irtózatosan sok pénzt költött zenei tesztekre, aminek meg is volt az eredménye.
Egyébként a Neo úgy érzem kezdi nagyon megtalálni a zenei arányt, rájöttek arra, hogyan lehet ötvözni a régi, jó "slágereket" az újakkal és játszani olyan zenéket, amik többé - kevésbé majd' minden korosztálynak tetszik (nem rétegekről beszélek), ezt én már régen hiányoltam , mert egyik országos sem volt képes rá, vagy nem akart változtatni nem tudom! De ez most tetszik. Nincsenek éles váltások a zenék között, nincs olyan dolog, amire a hallgató felkapná a fejét, hogy jujj ez meg mi volt! és ez jó!
A hírekkel csináljatok valamit, mert se az alapok, se a hírek minősége nem jó (ha átcsábítanák Berényi Attilát és Fülöp Attilát akkor szerintem verhetetlen lenne. A két legjobb szakember sztem az országban).
Kezd tetszeni!
 #36983  Szerző: lali87

csirkebogár írta:Gondolotam azt tudjátok, hogy Jeli Andrásnak már nincs köze a zenékhez, csak a Neo elfelejtette ezt kommunikálni, új programigazgató van Sivák Péter személyében, aki a Slágertől érkezett és a Bolla (Sláger programig.) helyettese volt.
Részletek az e heti HVGben 73. oldal.

Én a reggeli nyihogást és erőlködést nem hallgatom, nem is fogom, mert kiráz tőle a hideg (főleg attól a három paraszttól), de azon kívül MÉG egész jó rádió a Neo. De Mo-t ismerve majd úgyis elrontják.
Hát igen valószínüleg a tulajok elég keményen tarkónvágták amikor meglátták a hallgatottságot....nem akart ő rosszat csak ember nem volt aki hallgassa.....Érdekes kísérlet volt ami sokba került a Econetnek és ezt valószínűleg zokon vették..ennyi. De Jeli is tudta, hogy a zavarosban halásznak itt egy részlet a vele készült interjúból:

"Mi az, ami szerinted az ő munkájukból megtartható?
A hallgatók. (mosoly) De komolyra fordítva, gondolom zeneileg vagy kíváncsi erre. A Sláger egy bevett, amerikai modell alapján működtetett, sikeres rádió volt, és ezt úgy érte el, hogy nem bízott semmit a véletlenre. Ebben a formátumban egy fontos cél van csupán, hogy a hallgatót minél kevésbé ijesszék el, ne zavarják össze ismeretlen, szélsőséges zenékkel, hisz a hallgató, ha valami nem tetszik neki, elkapcsol. Ez egy defenzív szemlélet, ami kétségkívül sikeres, csak ennek ára is van: viszonylag kis merítéssel, maximum három-ötszáz dallal gazdálkodnak, amit ritkán és óvatosan frissítenek. Emiatt viszont óhatatlanul szűkítik a zenei piacot. Terveink szerint mi egy sokkal nagyobb zenei kínálattal igyekszünk működni, miközben persze mi is alkalmazzuk majd a zenei mérések, kutatások eredményeit."
 #36976  Szerző: Gyurii91

Ghee írta:
Gyurii91 írta: A HiFi csak annyit ír ki a Display gombnál, hogy pop m vagyis a stílust... :sealed:
Elvileg, ha azt nyomogatod, akkor váltod az RDS-Módot, ha nincs közte RT, akkor felejtős.
Nincs semmimen! xD

Legalább honlapjuk 2 hónap után illene lennie normális... neofm.hu nagyon jó! :)

Nem rossz ez a Neo, csak mára a rádió 70%-a Sláger majmolás, ami már h*nyinger...
  • 1
  • 488
  • 489
  • 490
  • 491
  • 492
  • 584