1. A Sláger nem szűnt meg! Net-rádióként működik és vannak rajta műsorok is!
2. Sajnos nincs még olyan rádió ami pótolná! Az ORTT elkúrta a rádiókínálatot. Ezt játszd le velük.
Kiru írta:lali87 írta:Az újak indulása előtt??? Csak 1-et azt nem hiszem el, faluba laksz??? Itt Budapesten volt, hogy egy piros lámpánál 5 autó állt egymás mögött piros-kék szalaggal....rengetegen voltak..most már ritkul naponta 10-15-nél több pirosszallagosat nem látok :-SÉn már csak itt ott látok autón szalagot,beletörődtek az emberek ,hogy nem lehet visszafordítani semmit!
lali87 írta:Az újak indulása előtt??? Csak 1-et azt nem hiszem el, faluba laksz??? Itt Budapesten volt, hogy egy piros lámpánál 5 autó állt egymás mögött piros-kék szalaggal....rengetegen voltak..most már ritkul naponta 10-15-nél több pirosszallagosat nem látok :-SÉn már csak itt ott látok autón szalagot,beletörődtek az emberek ,hogy nem lehet visszafordítani semmit!
lali87 írta:Csak 1-et azt nem hiszem el, faluba laksz???Majdnem. De ismered a Google-ös-Wiki-s mondást, nem?
lali87 írta:Itt Budapesten volt, hogy egy piros lámpánál 5 autó állt egymás mögött piros-kék szalaggal....A nagy számok törvénye, ugyebár.. Egyébként tömegközlekedek. Amúgy ezek az autók valószínűleg elkerülték a Soroksári utat a Beöthy utcától a Boráros térig, meg a körutat a Baross utcáig..
lali87 írta:most már ritkul, naponta 10-15-nél több piros szalagosat nem látok :-SAzok is esküvőre mennek.
Cicoo írta:(Amúgy csak én láttam elenyészően kevés szalagot?Én is alig láttam. De a kedvencem az volt, amikor elmentem egy parkoló autó mellett, amin kint volt két szalag is, de azért üvöltött benne Péterfy Bori - Hajolj Bele A Hajamba, utána meg ClassFM ID...1, azaz egy darabot böktem ki csupán.)
lali87 írta: 5.1. Mert. Ez a pályázat a nyertes cégeken, ORTT-n és a két nagy párton kívül mindenkinek csípte a szemét.....A pályázat nem hiszem, maximum a végeredmény, de az sem mindenkinek, hidd el.