RADIOSITE Fórum

• Paramount Global (MTV, Nick, Comedy Central, Paramount Network, stb.)

#3729  Szerző: LuciFerko

amugy ma milyen műsor van a CC-n?
 #3724  Szerző: tomee87

Na most képzeljétek el, hogy a PR-Telecom Szigetszentmiklósi területen elfelejtették analógon lecserélni a VH1-t VH1/CC-ra október 1-én, és már "sírt" is az előfizető a hivatalos fórumba, hogy miért nincs CC Szigetszentmiklóson. Aztán vártam vele egy napot, azt írta még mindig nincs, majd én intéztem el, hogy lecseréljék ott is a 24 órás VH1-t, VH1/CC-re, tehát ezekszerint van igény a CC-ra is.
 #3703  Szerző: Attis

Sajna tegnaptól nálunk is megy a CC. :cry: Pedig azt hittem, valahogy megússzuk.
 #3569  Szerző: mlaszlo

jeek írta: Bezony, ORTT hivatalos nyilvántartásban is át van már javítva.
Csak kár, hogy ezek a szórakoztató műsorok (amik engem abszolút nem szórakoztatnak, ez az anime sorozat is valami borzalom) a zenei műsorok folyamatos csökkenését eredményezik :(
 #3568  Szerző: tomee87

mlaszlo írta:
Elnézést, nem tudtam, hogy idő közben profilváltás történt :D
Bezony, ORTT hivatalos nyilvántartásban is át van már javítva.
 #3567  Szerző: mlaszlo

jeek írta: MTV, Viva már nem zene csatorna :P Hanem szórakoztató, zenei csatorna, abba meg belefér.
Elnézést, nem tudtam, hogy idő közben profilváltás történt :D
 #3565  Szerző: tomee87

mlaszlo írta:Hová süllyed még a magyar MTV? Mit keres rajta egy anime sorozat, aminek még témájában sincs köze a zenéhez? :shock:
MTV, Viva már nem zene csatorna :P Hanem szórakoztató, zenei csatorna, abba meg belefér.
 #3564  Szerző: mlaszlo

Hová süllyed még a magyar MTV? Mit keres rajta egy anime sorozat, aminek még témájában sincs köze a zenéhez? :shock:
  • 1
  • 89
  • 90
  • 91
  • 92
  • 93
  • 106