RADIOSITE Fórum

• Class FM

#37403  Szerző: Snake

Attis írta:Valahogy fura ez a rádió.
.............
A Danubius Pirítóst nagyon szerettem... Vállalom érte a kritikát. ^^ De valahogy volt benne élet, új stílus, lendületes... A Morning Show-ból pont az hiányzik, ami a Pirítósban volt. Szerkesztés. Mert a Pirítósban nem véletlenül voltak állandó műsorszámok (100 ezres perc; Nemek harca). Kicsit monoton...
Pontosan így érzem én is... itt bedobnak egy hírt, mint a heti hetesben és dumálnak róla 1órát (kár h itt csak 3an vannak nem 7en) szóval kevés a műsorelem, a szignálról ne is beszéljünk... elénekel a Heni (amúgy jó hangjával) egy szöveget, de rohadtul nincs benne h classfm vagy h morning show, csak utánna van rámondva az ID., furcsállom. És ha már elkezdtem sorolni, a hírek alatt sok effekt nagyon gyenge minőségű.
 #37394  Szerző: LuciFerko

én bírom csiszárt. igaz, kicsit változott a stílusa de még mindíg olyan emberi a műsora. Pl buszon utazva kifejezetten jó hallgatni.
 #37393  Szerző: Attis

Valahogy fura ez a rádió.
Mert amellett, hogy átvették a Danu-s műsorvezetőket, részben a zenék is hasonlóak. De csak részben.
Fura, mert nem tudom, mit keres itt Csiszár, akit 8-9 éve nagyon bírtam, de azóta volt ő már minden.... Most éppen olyan olyan, ami előtte nem akart lenni...
Van ebben a rádióban sok magyar zene. Lehetne is... De pár kivételével nem sok olyan van, ami megállja a helyét. Lenne egy-kettő. De biztos, h nem kiemelt rotációban nyomatnám. De ha már ennyire magyar zene... Miért nem vették át a Danu szerintem egyik legjobb műsorát, a Hajrá magyarokat?
A Danubius Pirítóst nagyon szerettem... Vállalom érte a kritikát. ^^ De valahogy volt benne élet, új stílus, lendületes... A Morning Show-ból pont az hiányzik, ami a Pirítósban volt. Szerkesztés. Mert a Pirítósban nem véletlenül voltak állandó műsorszámok (100 ezres perc; Nemek harca). Kicsit monoton...
 #37379  Szerző: Pasa

mgabor írta:
egon2 írta:A Csiszár most olvasta,be ,hogy milyen BKV járatok közlekednek a BKV sztrájk
alatt,hát nem tudom egy szegedit vagy egy győrit nagyon nem érdekli,hogy Budapesten nem jár a 178as busz,vagy a 41es villamos!
már hogyne érdekelne, hogy hullik széjjel az ország vízfeje, csak így tovább :)
Csak nem bírjátok ki kötekedés nélkül. :x Ejnye-bejnye...
 #37304  Szerző: lali87

LuciFerko írta:pff el is felejtettem ma hallgatni :sealed:
pff el is felejtettem az idén hallgatni :gonosz:
árpi írta:
orrhang írta:
bár ez szerintem csak azért van, mert szerintük túl sokat adják a Bánat utcát a Class-on.
Annak idején így voltam a TNT-Kicsi Gesztenyével is, pedig alapvetően nem rossz dal az.
de... ^^
Én az ilyen zenéket beraknám valamiféle nagy nemzeti gyűjteménybe, és gyorsan be zárnám az ajtót, nehogy valaki előhozza őket.... :hehe: :gonosz:
 #37296  Szerző: Vendég

orrhang írta:
bár ez szerintem csak azért van, mert szerintük túl sokat adják a Bánat utcát a Class-on.
Annak idején így voltam a TNT-Kicsi Gesztenyével is, pedig alapvetően nem rossz dal az.
de... ^^
 #37295  Szerző: orrhang

#37291  Szerző: mgabor

egon2 írta:A Csiszár most olvasta,be ,hogy milyen BKV járatok közlekednek a BKV sztrájk
alatt,hát nem tudom egy szegedit vagy egy győrit nagyon nem érdekli,hogy Budapesten nem jár a 178as busz,vagy a 41es villamos!
már hogyne érdekelne, hogy hullik széjjel az ország vízfeje, csak így tovább :)
 #37290  Szerző: LuciFerko

pff el is felejtettem ma hallgatni :sealed:
  • 1
  • 427
  • 428
  • 429
  • 430
  • 431
  • 510