RADIOSITE Fórum

• FM-DX

#37620  Szerző: joe

Nightman01 írta:Remek az idő DX-elni! Én imént megcsíptem a Lakodalmas rádiót,a 89.6-on,Kecskeméten! OH YEAH :D ..Mondjuk eddig a létezéséről se tudtam.. :D
89,6 Szabadkai Rádió http://www.szabadkairadio.com/honlap/ma ... rkezdo.htm
Joe
 #37607  Szerző: Nightman01

Most nagyon jó a terjedése minden rádiónak.. Egy előnye a minusz tíznek.. :D
 #37602  Szerző: attisdújv

Sziasztok!

Rendkívül jó terjedés van Kalocsa felől! Budapest felől kocsival jöttem a 6-on Dunaújvárosba, Százhalombattától hazáig kitűnő minőségben jött a Korona FM100. Ahonnan elkezdtem hallgatni az kb. 85 km Kalocsától!
Pestiek! Nektek jön ott a Korona?
 #37600  Szerző: Nightman01

Nézzétek el nekem hogy nem románul firkálok.. Remek az idő DX-elni! Én imént megcsíptem a Lakodalmas rádiót,a 89.6-on,Kecskeméten! OH YEAH :D ..Mondjuk eddig a létezéséről se tudtam.. :D
 #37491  Szerző: LuciFerko

Ghee írta:
LuciFerko írta:zavar.mp3

a Radiocafé 32 dB-s vétele mellet. Most rövid meg ritkább a zavar, de éjjel rosszabb volt a helyzet.
Valami nagyfesz (akár rossz kazángyújtás, de az mondjuk rövidebb lenne), vagy valami az antenna irányában nincs: Pl. trafóház és azon Ovit antenna? :idea:
Nincs.
 #37489  Szerző: Ghee

LuciFerko írta:zavar.mp3

a Radiocafé 32 dB-s vétele mellet. Most rövid meg ritkább a zavar, de éjjel rosszabb volt a helyzet.
Valami nagyfesz (akár rossz kazángyújtás, de az mondjuk rövidebb lenne), vagy valami az antenna irányában nincs: Pl. trafóház és azon Ovit antenna? :idea:
 #37488  Szerző: Snake

LuciFerko írta:nincs bojler a házba :gülü2:
Fürdés out? :lol: :lol:
 #37484  Szerző: LuciFerko

nincs bojler a házba :gülü2:
  • 1
  • 467
  • 468
  • 469
  • 470
  • 471
  • 541