RADIOSITE Fórum

• Class FM

#38397  Szerző: borzomáló

Tegnap este hallgattam a Class fm-et. Sikeresen megvalósították a műsor nélküli műsort. Csiszár bent se volt, csak az ő kedvenc zenéit játszották. Gratulálok! További javaslataim: Győzike unokatestvérének (Tecának) kedvenc zenéi, klasz zenék Galambos Lajos szomszédjának (jóska bá) válogatásában stb....
Ennyire azért nem kéne hülyének nézni a hallgatókat. Ha Jenőnek "dóga vót"
azt megértem, mert lehet, hogy beteg lett vagy bármi, de csak be tudták volna hívni Pirost, Krisztát, vagy bárkit. Egy Bucsai rádióban is profibban megoldották volna. Ez GÁZ.
 #38389  Szerző: djlacee

Class a buli...
 #38377  Szerző: lali87

Attis írta:Új plakáthadjáratokba kezdett a Class.
Itt Kaposváron sok helyen láttam már...
Nagyon igénytelen plakátok... :sick:
..."Class a zenéd"..."Class a dumád"..."Class a társaság"....

Ugyan úgy fehér háttér elött csak most ClassFM embléma fejű pálcikaemberek :lol: ...nem is annyira igénytelen csak röhelyes....miért nem veszik meg a Danubius maradékát....Nevet, dizájnt, szignálokat, szlogeneket...ha már úgyis vége....
 #38375  Szerző: Attis

Új plakáthadjáratokba kezdett a Class.
Itt Kaposváron sok helyen láttam már...
Nagyon igénytelen plakátok... :sick:
 #37529  Szerző: Ghee

nyikolaj írta:Gondolom ismered a JUJ.hu-t?
Ott van egy station voice.És hasonló a Szanyi hangjához.
Persze, csak én hang nélkül szoktam a legtöbbször NETezni - főleg munka közben - ezért nem tudom miről beszélsz, ráadásul "station voice" (?), nem rádió vagy TV ez. :)
 #37526  Szerző: nyikolaj

Gondolom ismered a JUJ.hu-t?
Ott van egy station voice.És hasonló a Szanyi hangjához.
 #37525  Szerző: Ghee

nyikolaj írta:Amúgy Szanyi Roland a JUJ.hu station hangja?
Hogy mi? :oops:

Amúgy Szani Roland, az 50Hz-es berregő. ;)
 #37508  Szerző: nyikolaj

Amúgy Szanyi Roland a JUJ.hu station hangja?
 #37481  Szerző: Kiru

Ghee írta:
LuciFerko írta:én bírom csiszárt. igaz, kicsit változott a stílusa de még mindíg olyan emberi a műsora. Pl buszon utazva kifejezetten jó hallgatni.
Én is bírom Csiszárt, pont azért, amit leírtál - annyi negatívummal kiegészítve, hogy sokszor erőszakosan hajtja el a betelefonálót.
Régen egyik kereskedelmi sem vállalta be azokat a zenéket, amiket kizárólag Ő játszott anno a Juventuson - ezért kifejezetten jó volt hallgatni a műsort zeneileg is. :yeah:
Ez az egy elfogadható műsor a classon !Amúgy tényleg emberi a műsora!
 #37405  Szerző: Ghee

LuciFerko írta:én bírom csiszárt. igaz, kicsit változott a stílusa de még mindíg olyan emberi a műsora. Pl buszon utazva kifejezetten jó hallgatni.
Én is bírom Csiszárt, pont azért, amit leírtál - annyi negatívummal kiegészítve, hogy sokszor erőszakosan hajtja el a betelefonálót.
Régen egyik kereskedelmi sem vállalta be azokat a zenéket, amiket kizárólag Ő játszott anno a Juventuson - ezért kifejezetten jó volt hallgatni a műsort zeneileg is. :yeah:
  • 1
  • 426
  • 427
  • 428
  • 429
  • 430
  • 510