Nightman01 írta:Már most szólok,ne lepődjön meg senki,hogy a R1 a legjobbak közt lesz a hallgatottság mérésbenHallgatottságmérés? Ezt ti komolyan elhiszitek? Ejnye! Semmi értelme, nem igazak, duma. Pénz beszél...

Nightman01 írta:Már most szólok,ne lepődjön meg senki,hogy a R1 a legjobbak közt lesz a hallgatottság mérésbenHallgatottságmérés? Ezt ti komolyan elhiszitek? Ejnye! Semmi értelme, nem igazak, duma. Pénz beszél...
orrhang írta:A "fiatalok" azért hallgatják, mert "Itt hallanak Britni Spiclit, Blekk Ájd píszt stb. meg mivel trendi discoguy vok, itt szokott zenélni a Bárány @ttila aka. Diszkó'sitt"Hát én a Radio1 helyében eladnám a céget a Rise FM-nek, mivel 1000x jobbErősen szubjektív vélemény! Lássuk a méréseket
Hát én a Radio1 helyében eladnám a céget a Rise FM-nek, mivel 1000x jobbErősen szubjektív vélemény! Lássuk a méréseket
Gyurii91 írta:Hát én a Radio1 helyében eladnám a céget a Rise FM-nek, mivel 1000x jobb.ez most hogy jött?
Üdv! A Rise fm a legutóbbi újraindulása óta mekkora tréerővel támadja az étert? Mert hogy nem akkora mint nyáron volt,az fix.. Akkor Kecskeméten is hiba nélkül jött,most meg szinte semmi.. ..Szerintem NHH kicsit "megfenyítette" őket...