RADIOSITE Fórum

• Helyi, körzeti közösségi rádiók

#37834  Szerző: donder

Richmonde írta:"nem jelölt meg egy egyértelműen körülhatárolt kis közösséget speciális hallgatói célcsoportként" ?????

:gülü: de meg lett jelölve :gülü:
úristen, majdnem mondtam egy fuck-ot a kedves rohadt ORTT döntéshozókra... :X.: Ki van ez találva, Nagymamám ilyenekért sírja vissza a Kommunizmus éveit!
 #37822  Szerző: LuciFerko

Richmonde írta:"nem jelölt meg egy egyértelműen körülhatárolt kis közösséget speciális hallgatói célcsoportként" ?????

mit jelöltél meg?
 #37821  Szerző: Richmonde

"nem jelölt meg egy egyértelműen körülhatárolt kis közösséget speciális hallgatói célcsoportként" ?????

#37801  Szerző: LuciFerko

De ráérnek :gülü2: Én úgy tudom, hogy mindegyikről van döntés már. Csak ahogy mondod feldolgozva nincsenek.
 #37799  Szerző: jimmer

djlacee írta:Enyinggel mi van??

Egyenlőre ennyit kaptam, a többiről vagy még nincs döntés (és lesz még egy ülésnap), vagy egyenlőre ennyi van feldolgozva.
 #37797  Szerző: djlacee

Enyinggel mi van??
 #37793  Szerző: hdshouter

djlacee írta:Azé' szakadjon meg Miskolc a 6 kisköz rádiójával...
Pedig jövőre ha lenne még pályázati lehetőség, lehet, hogy én is megpályáztam volna egyet :roll:
De hát így nincs értelme :D
 #37792  Szerző: djlacee

Azé' szakadjon meg Miskolc a 6 kisköz rádiójával...
 #37788  Szerző: jimmer

Egyenlőre ennyit kaptam, a többiről vagy még nincs döntés (és lesz még egy ülésnap), vagy egyenlőre ennyi van feldolgozva.

Alanti a Miskolc Avas Ltp:

Kedves Csőszi Viktor, sajnos pont ez maradt ki a felsorolásból, de ezt is elfogadta a Testület:

33/2010. határozat (01. 13)

a kisközösségi rádiós pályázati felhívásra 2009. szeptember 1. napján Kalló Gyula (Miskolc-Avas vételkörzet) pályázótóI érkezett pályázati ajánlat vizsgálata tárgyában

I.A Testület alakilag és tartalmilag érvényessé nyilvánítja Kalló Gyula (3524 Miskolc, Klapka György u. 12. 4.em/3.) pályázati ajánlatát.

A Testület nyertessé és nem nyereségérdekeltté nyilvánítja Kalló Gyula pályázót Miskolc-Avas telephellyel.

II. A Testület felkéri az NHH-t a pályázó által megadott paraméterek (Miskolc-Avas vételkörzet) alapján a kisközösségi frekvencia megtervezésére.
Üdvözlettel:

Berényi Diána
ORTT Sajtóiroda
 #37787  Szerző: Snake

És a többi? :O
Enying?
Bp. XIV ?
Érd?
  • 1
  • 104
  • 105
  • 106