Ez mókás.
Talán ha a szóban forgó pályázatra vonatkozó Pályázati Felhívás első - értelmező - szakasza és a mellékletei (a pályázati űrlap) nem mondtak volna ellent egymásnak több, meglehetősen fontos pontban (pl. a nagy "buktató", azaz a célcsoport), akkor nemcsak 2 pályázó nyert volna.
Szakik! Szerintetek nem elég speciális hallgatói kör egy 5000-res város párszáz fős városrésze, annak is a fiatal felnőtt lakói? Mert én ezt írtam... és ezen bukott el.
Nem tudom ugyan, de sejtésem szerint a 2 nyertes pályázó nem a mostani felhívás alapján írta pályázatát, hanem egy 2-3 évvel korábbi alapján, amiben nem volt semmi kifogásolható.
Gondoltam, hogy kéne keresni valami lehetőséget a fellebbezésre, de nem hinném, hogy elismernék, hogy hibás volt a felhívás. Azaz valamilyen szinten elismerték már, ami be is került valamelyik 2009 őszi ülésük jegyzőkönyvébe, de ez úgysem lesz hatással a most beadott, sok vesztes pályázatra.
A következő forduló egyébként április 1 lesz (áprilisi tréfa?) és ahogy olvasom, ott már egy fokkal jobban ki van dolgozva a Felhívás. Ráadásul nem 3 évre, hanem 2014 végéig szól (2014 vége, ha lesz digitális átállás, ha nem, akkor addig, amikor lesz, tehát gyak. jó sokáig), ergo mindenképp megérné újrapályázni a mostani 2 nyertesnek is. Meg a veszteseknek... már ha van kedvük ezek után.