RADIOSITE Fórum

• AMC (FilmMania, Spektrum, Minimax, TV Paprika, SportTV stb.)

#38554  Szerző: nyikolaj

Miket megfigyelsz! ^^
 #38552  Szerző: djlacee

Az előbb két reklám ment le a Zone Reality -n, és most a Magyar MTV-n ugyan az a két reklám ugyan úgy egymás után ...
 #38125  Szerző: mlaszlo

Pasa írta: Én analógra céloztam. Átrendezték a csatornákat, de SportM továbbra sincs.
Ebben igazad van, analógon valóban nincs, de egyelőre nem sokat vesztesz, hogy nem láthatod, mert csak ismétlések mennek rajta.
 #37940  Szerző: Pasa

mlaszlo írta:
Pasa írta: T-Home-on sincs, van eszük...
Pedig a T-nél is van, IPTV-n a családi csomagban, kábel tv-n pedig a digitális családi csomagban.
Én analógra céloztam. Átrendezték a csatornákat, de SportM továbbra sincs.
 #37921  Szerző: Attis

Mauro írta:
Attis írta:Ahogy elnézem a Sportm kínálatát, igazából sok újdonság nem várható. Vagy párhuzamosan közvetít valamelyik "főadóval", vagy ismétel csak. Ez így önmagában nem sok.
Remélem, nem arra készülnek, hogy az NB1-et itt adják csak élőben!!
Pletykák szerint jövőre indulnak az angol foci jogaiért. És ha meg kapják, akkor nagyon zsúfolt lesz, hétvégi program ezért magyar sportesemények át kerülhetnek a SPORT M-re.
4 éve még övék volt az angol, olasz, spanyol, német, magyar foci joga. Akkor elfértek 2 csatornán.
Most az a baj, hogy megvették a holland bajnokságot (ebből a PSV, Ajax, Feyenord egymás elleni rangadó érdekelnek, a többi nem köt le), övék a skót liga (Rangers-Celtic meccs, a többi nem érdekel). Szurkolok, hogy övék legyen az angol bajnokság. De a SportM szerintem felesleges volt. Annyira sok közvetítési joguk azért nincs, és mivel a Sport Klub nagyon helyesen lecsapott több sportágra, így nem is várható, hogy nem lesz elég a két főadó.
 #37839  Szerző: mlaszlo

djlacee írta:Márpedig Sport M már most több helyen van mint DigiSport . Vagy?
Csak az a baj, hogy a döntéshozók nem nézik, hogy hányan fogják tudni nézni a közvetítést, hanem hogy ki mennyit ajánl érte. Ha mondjuk a Digi kétszer annyit ajánl majd, mint a Sport TV, akkor ő kapja a jogokat, az nem számít, hogy csak a Digi-sek látják a közvetítéseket. Amikor az Eurosport2 megkapta a közvetítési jogokat, akkor ők is elég kis lefedettséggel rendelkeztek, de nem számított, mert többet adtak érte, mint a Sport TV.
A Digi-vel inkább az a baj, hogy indulnak a VB közvetítési jogaiért is, ha pedig őket választja az MTV és nem a Sport TV-t vagy az RTL-t, akkor nagyon sokan lemaradnak a közvetítésekről.
 #37830  Szerző: djlacee

Márpedig Sport M már most több helyen van mint DigiSport . Vagy?
 #37828  Szerző: mlaszlo

Mauro írta: Pletykák szerint jövőre indulnak az angol foci jogaiért. És ha meg kapják, akkor nagyon zsúfolt lesz, hétvégi program ezért magyar sportesemények át kerülhetnek a SPORT M-re.
Nem jövőre, hanem még az idén, most tavasszal ugyanis lejár az Eurosport közvetítési joga az angol focira és nagy valószínűséggel nem indulnak újra a jogokért, mert nem hozta a várt eredményeket.
Ha a Sport TV-hez kerül, akkor valóban nagy esély van rá, hogy a magyar közvetítések a Sport M-re kerülnek, azonban valószínűleg a Digi is indul a jogokért, így még könnyen keresztbe tehetnek ennek a lehetőségnek.
 #37819  Szerző: Mauro

Attis írta:
LuciFerko írta:
Attis írta:Ahogy elnézem a Sportm kínálatát, igazából sok újdonság nem várható. Vagy párhuzamosan közvetít valamelyik "főadóval", vagy ismétel csak. Ez így önmagában nem sok.
Remélem, nem arra készülnek, hogy az NB1-et itt adják csak élőben!!
mehetnének rajt alsóbb osztályok. NBII, NBIII
Nem hiszem, hogy hatalmas igény lenne rá.
NBII-öt egy ideig adtak.
  • 1
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 51