RADIOSITE Fórum

• Class FM

#38561  Szerző: Richmonde

Jáksó vasárnap este adásba ad egy hallgatót és megkérdi tőle, hogy milyen a zene a Classon, mert az előtte szóló beszólt neki, hogy sok az ismétlés és a zene is gáz. Erre a csaj, ó Lacikám nagyon jó a zene semmi baj vele. Hát persze, mert hát aki egy ilyen műsorba betelefonál az mondjuk ki őszintén, szereplésvágyból teszi és csak ritkán azért, hogy negatív kritikát fogalmazzon meg. Így egy újabb agymosott erősítette meg őket abban, hogy jó amit csinálnak. Ezek az emberek azok akik vakon szeretnek valamit, aztán nem tudják miért fáj a fejük egész nap. Talán mert sokat hallgatják kedvencüket és a zenét csak azért "szeretik", mert azt ő játsza??? Hmm. Minden esetre kíváncsian várom a hallgatottsági eredményeket.
 #38560  Szerző: orrhang

Ezt a teljesítményt néhány hét leforgása alatt egy teljesen kezdő műsorvezető is hozná és olcsóbban megúszná a rádió tulajdonosa is.
Nem hozná! Egy kezdő nem hozná,ha így lenne rájöttek volna már mások is!!!Azonkívül nagy úr a megszokás, amit már mondtam egy csomószor, a magyar átlaghallgató - már bocs - de ilyen birka!
A szlogent is cserélni kéne, mert az "igazi klasszikusok" alatt az egyszerű hallgató egyből Mozart-ra, vagy Bartók-ra gondol.
Szerintem a Class nyíltan fel akarja vállalni , hogy Danubius utód, ezért ez a szöveg! Egyébként amilyen jól indultak mostanra olyan szar lett az egész! Se jó zene, se jó műsorvezetés és még a hírek színvonala is nagyon mélyre került!
 #38559  Szerző: borzomáló

Titusz a főnök, ez tuti! Az parádés volt, amikor az éppen nagyon menő (Bp-n piacvezető ) Roxit egy nap alatt lenullázta. Vasárnapról hétfőre virradóra lecseréltette a zenei adatbázist. A "dance"re kattanó Roxi hallgatók nem akartak hinni a fülüknek, amikor csak rinyálós R N' B szólt egész nap. A szakma szerint ezt direkt csinálhatta, mert senki nem ekkora pancser.Különben aranyos gyerek, csak senki nem érti, hogy mitől bukik mindig felfelé.
 #38508  Szerző: LuciFerko

kalózrádió feeling rulez
 #38496  Szerző: Nightman01

Én meg egyre inkább úgy érzem,hogy mindkét új Slágert Danu-t koppint.. Más. Csak nekem visszataszító,hogy -a régen általam is kedvelt- Jáksó, -mit nem lehet a rádióban- tipusú ,,műsort'' csinál? Adásban állítja be a pultot,köv. megszólalásnál a mikit,aztán kajál.. Csámcsog.. Van akit ez érdekel? Szerintem egy hányás.. Ami még feltűnt,hogy a Sláger-Danu. ,,nagyjai'' jóval szabadabb kezet kaptak..
 #38487  Szerző: lali87

Pasa írta:Szerintem meg plakát helyett műsor kéne. Tudom, vannak itt olyanok, akik minden régit eltüntetnének az éterből, de szerintem ez a két "multi" ma meg sem közelíti a Danubiust és a Slágert. A Bumeráng egy 3 órás blokk, ettől még nem lesz a Neóból rádió. A Classról meg ne is beszéljünk...
:chinese:
 #38483  Szerző: Pasa

Szerintem meg plakát helyett műsor kéne. Tudom, vannak itt olyanok, akik minden régit eltüntetnének az éterből, de szerintem ez a két "multi" ma meg sem közelíti a Danubiust és a Slágert. A Bumeráng egy 3 órás blokk, ettől még nem lesz a Neóból rádió. A Classról meg ne is beszéljünk...
 #38474  Szerző: Zoey

Én meg Miskolcon látok minden kereszteződésben ilyet, és mindig új szövegekkel... Legalább 15 helyen láttam már. Na ja, pénz az van... De most a Neo is plakátozgat, legalábbis a Bumerángot. Gondolom ők a műsor újrakezdése miatt, a Class meg ennek ellensúlyozása végett hirdet ennyit...
 #38472  Szerző: djlacee

van pénz
 #38471  Szerző: systhema

Pesten a Hungária körúton szorosan egymás mellett van 6 vagy 7 ezekből a reklámokból. Szerintem az összeset kirakták egymás után. :oops:
  • 1
  • 424
  • 425
  • 426
  • 427
  • 428
  • 510