orrhang írta:Mekkora egy félretájékoztatás! Hollóssy hogy adhatta ehhez a nevét?????
Szánalom az egész!
Nemrég egyik ismerősömnek volt ilyen fellépése az Ady művházban, ahol Hollóssy volt a konferanszié, és a támogatók között ott volt a JAM logó. Most kaptam meg DVD-n a cuccot, aminek a hátoldalán szintén ott van a "jam 93.6" embléma. Még ez az egész művházas cucc december elején volt, szóval azóta már változhattak a dolgok. Mindegy, már nem lesz az egészből szerintem semmi. Már beleuntam az állandó várakozásba, ha lesz lesz, ha nem, hát nem. Mindenesetre hatalmas kár a frekvenciákért addig, és sajnálom a tulajt hogy ilyen helyzetbe került, de talán ez nem történhetett volna meg ha megmondja konkrétan hogy bocs, de most ez nem fog menni, de amint lehetőségünk/keretünk lesz rá, majd intézkedünk.
Ja, mégvalami! KEdves ORTT! Nem kellene elgondolkodni azon, hogy talán nem jók a döntések? Gold Fm-nek frekit adunk, bedől. Expressznek frekit adunk, bedől, és még lehetne sorolni!!! Túl sok a freki ebben az országban! Ne legyen!!!!!! 2 helyi (max 3) ker. rádió és kész! Kisköz legyen, de max 5 km hatótávval! Ennyi, mért nem lehet ezt megvalósítani???? A többiek meg álmodjanak csak. Legalább a 2-3 rádió megél tisztességesen van pénz a bérekre, aki meg nem tehetséges menjen disznót boncolni!
Egyébként ja! Könnyű példálózni, de Szlovákiában nincs minden falunak 20 rádiója, hanem minden nagyobb régiónak van egy meghatározó helyi/regionális rádiója (pl. kelet=kiss, közép=one, nyugat=hitfm északnyugat=zet stb.) meg a nagyobb városokban 1-1 helyi, és ezek teljesen rendben elvannak. Rendezetten, igényesen meg vannak csinálva, és még a piacon is eléldegélnek úgyahogy.
JAJ: közben él már a domain:
http://www.jamradio.hu/