SzD írta:1. Én nem tudnék jobbat kitalálni....lali87 írta: Az ország fele tudatlan , műveletlen, fogatlan "kisebbségieken" (nem cigányozunkVagy inkább ugyanolyan szintű "kultúra".) röhög a Józsi Barátban és Móónniká Sóbban ahhoz képest ez már magas kultúra.....
lali87 írta:Ha tudsz jobbat akkor mondjadEz meg annyira gáz. Attól, hogy valaki nem tud egy általa kritizált dolognál jobbat csinálni, akkor nem is lehet róla véleménye, csak ha az pozitív?
Én nem vagyok Orbán Viktor, nekem nincs zsebemben a bölcsek köve, én nem tudom, hogy lehetne adóemelés és elvonások nélkül kikerülni a válságból.
Ugyanígy nem tudom, hogy lehetne ennél találóbb, hasonlóan vicceskedő, de ugyanakkor magas művészi színvonalon elkészített, igényes szpotot előállítani, ehhez a műsorhoz.
2.Az, hogy 3 iskolázott művelt ember önszántából hülyét csinál magából és az önként jelentkezőkből. Az azért nem egyenértékű azzal, hogy kihasználják a fogatlan, hátrányos helyzetű, alul iskolázott nyomorultakat és kitalált történeteket játszatnak el velük aprópénzért. A Lalikirály inkább vicces.....a Mónká show meg szánalmas....de nézett.....ez az ÉN véleményem és lehhet vitatni:)