RADIOSITE Fórum

• Neo FM

#39292  Szerző: lali87

SzD írta:
lali87 írta: Az ország fele tudatlan , műveletlen, fogatlan "kisebbségieken" (nem cigányozunk :gonosz: ) röhög a Józsi Barátban és Móónniká Sóbban ahhoz képest ez már magas kultúra.....
Vagy inkább ugyanolyan szintű "kultúra".
lali87 írta:Ha tudsz jobbat akkor mondjad
Ez meg annyira gáz. Attól, hogy valaki nem tud egy általa kritizált dolognál jobbat csinálni, akkor nem is lehet róla véleménye, csak ha az pozitív? :S
1. Én nem tudnék jobbat kitalálni....
Én nem vagyok Orbán Viktor, nekem nincs zsebemben a bölcsek köve, én nem tudom, hogy lehetne adóemelés és elvonások nélkül kikerülni a válságból.
Ugyanígy nem tudom, hogy lehetne ennél találóbb, hasonlóan vicceskedő, de ugyanakkor magas művészi színvonalon elkészített, igényes szpotot előállítani, ehhez a műsorhoz.

2.Az, hogy 3 iskolázott művelt ember önszántából hülyét csinál magából és az önként jelentkezőkből. Az azért nem egyenértékű azzal, hogy kihasználják a fogatlan, hátrányos helyzetű, alul iskolázott nyomorultakat és kitalált történeteket játszatnak el velük aprópénzért. A Lalikirály inkább vicces.....a Mónká show meg szánalmas....de nézett.....ez az ÉN véleményem és lehhet vitatni:)
 #39290  Szerző: SzD

lali87 írta: Az ország fele tudatlan , műveletlen, fogatlan "kisebbségieken" (nem cigányozunk :gonosz: ) röhög a Józsi Barátban és Móónniká Sóbban ahhoz képest ez már magas kultúra.....
Vagy inkább ugyanolyan szintű "kultúra".
lali87 írta:Ha tudsz jobbat akkor mondjad
Ez meg annyira gáz. Attól, hogy valaki nem tud egy általa kritizált dolognál jobbat csinálni, akkor nem is lehet róla véleménye, csak ha az pozitív? :S
 #39289  Szerző: lali87

mgabor írta:egen, ha nem tudunk mit kitalálni, faszomozunk egyet, aztán mindenki kacag :party:
Ha tudsz jobbat akkor mondjad.....ennek a műsornak ilyen a stílusa és kész....ezért kell ilyen spotokkal reklámozni. Nekem tetszik.... :P
Ez egy vulgáris, öncélú, szókimondó baromság.....és ezért jó.....ezért hallgatott....
Az ország fele tudatlan , műveletlen, fogatlan "kisebbségieken" (nem cigányozunk :gonosz: ) röhög a Józsi Barátban és Móónniká Sóbban ahhoz képest ez már magas kultúra.....
 #39266  Szerző: mgabor

egen, ha nem tudunk mit kitalálni, faszomozunk egyet, aztán mindenki kacag :party:
 #39265  Szerző: Kiru

Nagyon jó az a spot vagy reklám amikor a Dárt Véder mondja a Luknak,hogy Lali király az apja és erre a Luk azt mondja,hogy na az meg ki a fa-om! :lol:Lali Király oldalán fent van róla a videoklip is!
 #39239  Szerző: centerweb

Richmonde írta:Sivák Peti jó arc, anno lehúztam vele pár évet :) szerintem megállja a helyét.
(Off, de régebben ha jól emlékszem te kérdezted hogy milyen lebonyolítót használ az Europa2 (meg pl. Frekvence1, Evropa2 Csehországban). Szóval a neve ENCO, itt a weboldala: http://enco.com/

Elnézést a témába nem illő dologért.
 #39225  Szerző: Richmonde

Sivák Peti jó arc, anno lehúztam vele pár évet :) szerintem megállja a helyét.
 #39217  Szerző: Rádiós

Beszélnek ezek össze-vissza! Mindenki valamit le akar nyomni az emberek, hallgatók torkán. Elfelejtették sokan, hogy nem világot kell megváltani, hanem szórakoztatni, arra ugyanis van igény. Az emberek ki vannak éhezve a humorra, a törődésre és a kedvességre. Ezek akár kulcsszavak is lehetnek egy rádiónál. A Neo-n nem ez a lényeg, csak dőljön a lé! A Class is kutya úgy ahogy van. Akkor arcuk van, hogy épp csak elférnek egy országos rádióba. Úgy fest a régi Danosok, sikerként élték meg ezt a váltást, és nem lehetőségnek, hogy esetleg jobban csináljanak valamit.
 #39206  Szerző: lali87

"Kádár: a Bumeráng igényességén lehet vitatkozni

Bár Bochkorék szerződtetése üzleti szempontból teljesen indokolt, az már enyhén szólva is kérdéses, mennyire illeszthető össze a Neo FM által a kezdet kezdetén hangoztatott ígéretekkel. Novemberben a vezetőség még "paradigmaváltás"-ról, "újszerű megközelítések"-ről, "tartalmasabb, izgalmasabb formátumok"-ról beszélt, és a "nívós zenei tartalom" mellett a "kulturális és igényes műsorszolgáltatást” tűzte ki célul.

Lapunk azon kérdésére, hogy véleménye szerint megfelel-e ezen kívánalmaknak a Bumeráng, Kádár Tamás annyit válaszolt: a műsor "igényességén lehet vitatkozni sokat, de jelen pillanatban - és hosszú évek óta - ez Magyarország legkedveltebb reggeli műsora. (…) kulturális missziót is csak akkor lehet teljesíteni, ha van kinek."
  • 1
  • 446
  • 447
  • 448
  • 449
  • 450
  • 584