RADIOSITE Fórum

• Paramount Global (MTV, Nick, Comedy Central, Paramount Network, stb.)

#40035  Szerző: mlaszlo

A Comedy Centralon az ajánlókban hirdetik, hogy március 1-jétől új műsorrend lesz, a részletek a honlapon. Megnéztem oldalukat, de semmi infó nincs róla, a műsor is csak febr. 28-ig van fenn, a port.hu-n szereplő szerint pedig semmi változást nem látok. :oops:
 #39783  Szerző: djlacee

Pasa írta:
djlacee írta:Párat meghagynék (South Park, Pimp my Ride, Jackass, Blokk) a többit meg KUKÁBA, és lehetnének helyette zenei műsorok, vagy szimplán KLIPEK
Ne beszélj már butaságot! Ez zenei csatorna. MTV = Music Television. Mit keres itt a South Park? Meg a Jackass? Ezek jók, de ide nem valók. Nem láttál MTV-t 15 évvel ezelőtt. Na az zenecsatorna volt.
De az már nem kifizetődő. Egyszer olvastam egy cikket, hogy pl a History Channel is elkezd saját gyártású valóságshow-kat nyomatni, mert a történelem "nem kifizetődő"
De akkor az említett programokat pl át lehetne pakolni a Comedy Centralra, és lenne színtiszta zenetévé :)
 #39778  Szerző: SzD

Jó, kell néhány ilyen műsor is, mert a fiatalok körében van erre (vagy erre van) igény. De ne egész nap, hanem minden este 9-10 után, és csak egy-egy ilyen műsor.
 #39770  Szerző: Pasa

djlacee írta:Párat meghagynék (South Park, Pimp my Ride, Jackass, Blokk) a többit meg KUKÁBA, és lehetnének helyette zenei műsorok, vagy szimplán KLIPEK
Ne beszélj már butaságot! Ez zenei csatorna. MTV = Music Television. Mit keres itt a South Park? Meg a Jackass? Ezek jók, de ide nem valók. Nem láttál MTV-t 15 évvel ezelőtt. Na az zenecsatorna volt.
 #39768  Szerző: Szd96

Pimp my ride-ból többnyire a 2 éves részek mennek :unott:
Én még meghagynám a Viva la bam-et is
 #39762  Szerző: LuciFerko

MTV Adria rulez.
 #39759  Szerző: djlacee

Párat meghagynék (South Park, Pimp my Ride, Jackass, Blokk) a többit meg KUKÁBA, és lehetnének helyette zenei műsorok, vagy szimplán KLIPEK
  • 1
  • 64
  • 65
  • 66
  • 67
  • 68
  • 106