RADIOSITE Fórum

• Rádió Eper - Miskolc - 92.4 MHz

#39950  Szerző: LuciFerko

amúgymeg ki kell követelni, hogy a jelenlegi szar törvények helyett normálisak legyenek :)
 #39949  Szerző: mgabor

erogen írta:Összevissza megy a szöveg,holott a hangsúly azon van hogy 500000 FORINT.
a hangsúly itt azon van, hogy gondolkodjon el rajta mindenki, érdemes-e. nyilván elrettentésnek is szánták ezt, másrészt súlyosbító körülményként bejátszhatott az is, hogy másik adó is működik ezen a frekin a városban.
 #39947  Szerző: orrhang

Mért, mennyi lehet ilyen esetben a büntetés minimuma és maximuma???
 #39944  Szerző: erogen

Összevissza megy a szöveg,holott a hangsúly azon van hogy 500000 FORINT.
 #39941  Szerző: paradigm

nem a konkrét esethez szólok hozzá, csak az a tapasztalatom mint régi fórumozó (máshol - más téma) hogy a komolyan moderált fórumok nem csak halottak, hanem nincs is szinte semmi értelmük.
Tomazo megírta a frankót. Nem anarchiára vágyunk, hanem hogy ha fél napig nem nézel ide, ne tűnjön el egy fél topic. Személyeskedések meg mindig is voltak meg lesznek is. Ez egy ilyen műfaj.

Más. Tekergetni az adót felfelé éppen olyan etikus dolog, mint meg nem fizetni a koncessziós díjat. A megítélésében nálam lényegi különbség nincs, így meg sem lepődöm az eljáráson, max. az összegszerűségén. Bár nem tudom mi különbség van, ha havonta kimennek mondjuk egy fél éven át minden hónapban és megbüntetnek egyesével 100 rugóra. Semmi. Itt most csak azon megy a cirkusz, hogy "báncsák szegény rádiót". A másikat lehetett, mert az a másé volt. Most erről az a hasonlat jut eszembe, mikor a pasid vagy a csajod (kinek mi érdeklődés szerint) bevallja, hogy megcsalt, mire te is, de békülnétek és beköpi erre, hogy szó sem lehet róla, mert te megcsaltad. Erre mondod, hogy de te is engem, mire a válasz, hogy: de az nem olyan volt. Dehogynem.

Az a kérdés vetődött fel bennem, hogy vajon felhívja majd valaki az NHH szóvivőjét és érdeklődik a fejleményekről az ügyben? Nem akarok sem rosszmájúnak tűnni, sem személyeskedő lenni, de nem tudok nem elsiklani felette, hogy ez a megváltjuk a világot, megreformáljuk a rádiózást, nagyon igényeset csinálunk, szembemegyünk a nagyobbakkal és még sorolhatnám... szóval ez jobbító robinhúd szándék elég furcsa kanyart vesz egy ilyen arconcsapás után.
 #39921  Szerző: orrhang

mgabornak teljes mértékben igaza van!

mi az, hogy még "orrhang is észrevette"???? :(
 #39916  Szerző: mgabor

de csókolom, ha nem tetszik az adóteljesítmény, akkor egy orvosság van, nem kell aláírni azt a rohadt műsorszolgáltatási szerződést :)
2003 óta aláírták legalább hetvenen, meg a legutóbbi pályázatra beadták harmincan, ebből persze mindenki sír, hogy kicsi, meg feltekeri a powert, mintha nem jönnének rá úgyis előbb vagy utóbb, aztán akkor meg ejnyeazanyját az NHH-nak, hogy merészelt megbüntetni, a hallgató meg csak néz, hogy hol van az, ami tegnap még itt volt :)
az ORTT-hez meg annyi jut el, hogy nem lehet ez olyan szar, ha ennyi érdeklődő van rá, aztán hátradőlnek a fotelben elégedetten. mert hát aláírtak, elfogadták, hogy ennyi jár, akkor ezek szerint csak nincs gond.
és nem, nem éri meg közösségi rádiózni (anyagilag), ez nem az a játék. tudom, hogy a magyar agy ezt nehezen veszi be.

és igen, örülnék kétszer, ötször, tízszer ekkora teljesítménynek is magunknak, de ha ennyi van, ennyi van, aki akar, megtalál, és legalább nem cseszeget senki. feltételezem, egy helyi frekivel például már itt lihegnének a nyakunkban a pártok, hogy szeretnék a saját hangjukat viszonthallani, aztán szopatnának, ha azt mondjuk, nem játszótér.
na, ezért valószínűleg nem is pályázunk helyit, bár megtehetnénk, ha nagyon akarnánk, de kis pontok vagyunk mi hozzá, a kis pontoknak meg úgy gondolták, hogy kis frekit adnak. a kis várat meg könnyebb védeni :)

szóval tényleg, aki többet akar, az hagyja már békén a kisköz kategóriát, mert nem fognak sose jobbat adni, ha azt látják, hogy ilyen sokaknak jó ez is. én meg téphetem a számat továbbra is, amikor mindenféle rádiókat összemosnak a közösségiekkel, amiből meg marha kevés van... :)
 #39914  Szerző: nyikolaj

Na itt van betelve a pohár!
Még Orrhang is észrevette,hogy Miskolc igen csak mostoha gyerek az ORTTnek.
MIÉRT?!
 #39907  Szerző: orrhang

Kedves Jimmer!!
Ne értsetek félre, én nem azt támogatom és újjongok azért,mert az EPER büntetést kapott.
Ha Te is milliókat áldoznál egy rádióra HITELBŐL és nap mint nap INGYEN dolgoznál azért hogy működjön a rádiód, akkor igenis Te is elvárnád, hogy legyen legalább annyi bevételed, hogy a számlákat hóvégén be tudd fizetni
Ez igaz! DE. Mielőtt befektetsz és eldöntöd, hogy ingyen dolgozol előtte nyilván minden értelmes ember készít egy üzleti tervet, hogy az adott feltételekkel (ez most ugye a 0,3 W) mennyi embert lehet elérni és hogy ez MEGÉRI-E. Ha nem, akkor értelmes ember nem vág bele. Egyetértünk, hogy nem jó a szabályozás, de attól még be kell(ene) tartani,mert erről szól a szerződés!!!!
Nem értem mért kaptak csak 0,3 -at ha a minimális 0,5 és azt sem értem, hogy mért van az ,hogy míg más városokban lsd Debrecen ezermillió kereskedelmi freki van, addig Miskolcon mindösszesen 2 (vagy 3,nem is tudom) és mért mondják azt, hogy nincs szükség többre!Szóval fekete luk. Én most is azt mondom, hogy nincs értelme a kisközösségi rádiónak MA,Magyarországon!
Ezzel együtt nem sajnálom az EPER-t, viszont jó lenne, ha felülvizsgálnák a többit is .
 #39906  Szerző: orrhang

Igen. Egyetértek.Pont erről vitáztam most elég hosszan az egyik kedves ismerősömnek, hogy semmi értelme így az egésznek. olyan, mintha az autópályán matchboxszal akarnál játszani.
  • 1
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 45