RADIOSITE Fórum

• Neo FM

#40272  Szerző: lali87

Hát igen a 22kw-os! Komádi adó 50 km-re az 50kw-os! Tokaji meg 70 km-re van Debrecentől....
Autórádióval tuti, hogy jó minőségben jön és valószínűleg jobb állapotú zseb vagy táska rádióval is stereoban jön RDS-el "egyszáldróttal panelben tesógazdaságos lelakottrádióval" lehet, hogy mono az adás belátom :(

Én itt Budapesten sokáig hallgattam a 95.5-ön a Sláger rádiót...(véletlenül)
csodálkoztam is, hogy miért gyenge a jel....hát igen a Kékesi adó 100km-re van :P (megjegyzem akkor még fingom nem volt a rádiózásról, frekvenciáról, miegyébről)
 #40258  Szerző: Pasa

Így van. Elég nagy város ahhoz, hogy kelljen oda egy helyi átjátszó. A többi hasonlóan sűrű településen mindenhol van (Miskolc, Szeged, Pécs, Győr).
 #40248  Szerző: VidámSrác

lali87 írta:Ezt minek bővíteni???
persze, de a tapasztalat szerint debiben az egyik helyen az egyik adó jön be jól, máshol meg a másik... persze, mindenütt van valamiféle vétel, de azért valljuk be, nem túl szerencsés így.
 #40243  Szerző: lali87

Ezt minek bővíteni??? Ennél már csak az mr2-nek van jobb frekicsomagja.....
Bejártam keresztül kasul ezt az országot mindenhol jött a Sláger anno ;)
Kép
 #40225  Szerző: VidámSrác

nyikolaj írta:A debreceni pályázott frekik közül valamelyikre nem akar szemet vetni a Neo?
Értem én,hogy a tokaji beszól,de ennyi erővel a Class(Danu) is beszól....
a neo országos frekvenciacsomagot kapott. debrecenben csak úgy lehet új frekvenciájuk, ha azt is beleveszik az országos csomagba, ehhez viszont nem kell pályázni. ha a neo megpályázná a 94,4-et, akkor ugyanaz a törvénytelen helyzet állna fel, mint a caféval. vagyis egy országos frekvenciakészletet nem lehet csak úgy pályázgatással bővíteni.
 #40223  Szerző: centerweb

Zoey írta:Lehet, korábban már beírta valaki, de most hallom, hogy a Neo hírblokk-indító zenéje teljesen megegyezik a brit Radioaire-ével. Ilyenek amúgy gyakran előfordulnak, büntethetőek-e, vagy mindenki azt nyúl le, amit akar?!
Jah, Wise Buddah csinálta mind a kettőt Egyébként nem ugyanaz a kettő, a Neo-é az valami felújított változat lehet. Egyébként ez meg az RS2-é, ez hangzásvilágban még jobban hasonlít a Neo-ra: http://soundcloud.com/centerweb/rs2
Ebben az esetben szerintem nem lenyúlás történt, egyszerűen megvette a Neo valamelyik már kész szignálparknak ezt a részét, vagy egy már készen lévőt kicsit módosíttatott magának. Amúgy is, a Wise Buddah eléggé egyértelmű, teljesen hasonló hangzásvilágú bedeket és szignálokat szokott gyártani mindenkinek, hogy kb. rögtön felismered.
Az MR1 is a BNR Nieuwsradio arculatát vette meg a Topformattól, vagy pl. az InfoPro a legutóbb a 100%NL-ét a purejingles-től.
A Rádió1 meg valószínűleg egy teljesen újat csináltatott magának, legalábbis minden jel erre utal.
 #40215  Szerző: LuciFerko

jó de... bent panelban egyszáldróttal...
 #40214  Szerző: lambda

nyikolaj írta:A debreceni pályázott frekik közül valamelyikre nem akar szemet vetni a Neo?
Szükségtelen szerintem! Komádi is bőven elszól Debrecenig, sőt (autórádióval hallgatva) legalábbis északra sokkal tovább is!
 #40213  Szerző: LuciFerko

sztem 94.4
 #40212  Szerző: nyikolaj

A debreceni pályázott frekik közül valamelyikre nem akar szemet vetni a Neo?
  • 1
  • 439
  • 440
  • 441
  • 442
  • 443
  • 584