RADIOSITE Fórum

• upc kábeltv

#40474  Szerző: djlacee

Mauro írta:VOD amúgy nem megy még vidéken. Ez van sajna.
Tudom, de eddig csak a beltéri írta ki UPC feliratot, ha megnyomtam az ON DEMAND gombot, most meg belép az EPG-be.
 #40472  Szerző: Mauro

djlacee írta:
Mauro írta:Ma ma elkezdték tesztelni a Russia Today csatornát.
Hányason? Mert csatornalistában még nincs.
Amúgy ha megnyomom a távirányítón az ON DEMAND gombot, akkor a műsorújság jön be.
Nem tudom nekem is úgy mondták. De mindjárt meg kérdem. VOD amúgy nem megy még vidéken.
Ez van sajna.
 #40471  Szerző: djlacee

Mauro írta:Ma ma elkezdték tesztelni a Russia Today csatornát.
Hányason? Mert csatornalistában még nincs.
Amúgy ha megnyomom a távirányítón az ON DEMAND gombot, akkor a műsorújság jön be.
 #40469  Szerző: Mauro

Ma ma elkezdték tesztelni a Russia Today csatornát.
 #40411  Szerző: Mauro

Mauro írta:
mlaszlo írta:
Mauro írta:És? Azt ígérték a tematikus adók indulásakor hogy nem kell sokat várni kereskedelmi adókra. Azóta már el telt egy kis idő.
És csak egy adó azóta?
Abból a szempontból nincs könnyű dolguk, hogy a Class FM és a Neo FM kivételével a többi kereskedelmi rádiónak (pl. Rádió1, Roxy, Sztár FM) csak megadott területre van sugárzási engedélye, a UPC pedig egy központi fejállomásról adja a digitális csatornákat (a helyi fejállomásokon csak rákeverik a hálózatra), így egy helyi rádió a UPC révén más városokban is hallgatható lenne. Kérdés, hogy az ORTT vajon mit szólna ehhez.
ORTT is inkább jobb média törvényen dolgozzon mondjuk.
Mint hogy ebbe kössön bele. Szemétbanda. :x
Amúgy neten bár hol foghatók ezek az adók. Így tényleg csupa hülye van az ORTT-be.
 #40406  Szerző: Mauro

mlaszlo írta:
Mauro írta: Igen múlt héten még voltak. :( Pedig nem is MO-n vannak bejegyezve. Ha jól tudom. E-mailre meg nem válaszolnak a bunkóék. :x
De legalább 100%-ig valódi HD tartalom van rajta állítólag ezért van rajta kevés film mert nem tudnak többet beszerezni HD-ba.
Csak hiába a 100% HD tartalom, ha alig van film rajta. Jópár hónapja néztem bele a port.hu-n a műsorába, de a Jószomszédi iszony és a Chicago akkor is műsoron volt :|
Inkább lennének felkonvertált filmek is és akkor változatosabb lenne a műsor, egy jobb minőségű SD film is jól mutat felkonvertálva.
De állítólag STB is szépen felkonvertál mindent. Ezért panaszkodnak németek VOX HD-ra és többi új HD csatira. Mert ott is kevés valódi HD tartalom.
 #40400  Szerző: mlaszlo

Mauro írta: Igen múlt héten még voltak. :( Pedig nem is MO-n vannak bejegyezve. Ha jól tudom. E-mailre meg nem válaszolnak a bunkóék. :x
De legalább 100%-ig valódi HD tartalom van rajta állítólag ezért van rajta kevés film mert nem tudnak többet beszerezni HD-ba.
Csak hiába a 100% HD tartalom, ha alig van film rajta. Jópár hónapja néztem bele a port.hu-n a műsorába, de a Jószomszédi iszony és a Chicago akkor is műsoron volt :|
Inkább lennének felkonvertált filmek is és akkor változatosabb lenne a műsor, egy jobb minőségű SD film is jól mutat felkonvertálva.
 #40399  Szerző: Mauro

mlaszlo írta:
Mauro írta: KB 8000 havidíjas csomagban bőven elférne.
Nem tudom mennyit kért a Filmbox, de valóban a gold csomagban lett volna inkább helye, prémium csatornáknak nagyon gyengék, főleg a Filmbox HD, amin hetekig 8-10 film pörög, amiknek a többsége min. 6-7 éves és már többször ment valamelyik kereskedelmi csatornán (ráadásul úgy tudom, hogy korhatárkarikák is vannak). A Filmbox Extra sem egy nagyon jó csatorna, a műsort nézve egy reklámmentes Film+nak felel meg.
Igen múlt héten még voltak. :( Pedig nem is MO-n vannak bejegyezve. Ha jól tudom. E-mailre meg nem válaszolnak a bunkóék. :x
 #40398  Szerző: mlaszlo

Mauro írta: KB 8000 havidíjas csomagban bőven elférne.
Nem tudom mennyit kért a Filmbox, de valóban a gold csomagban lett volna inkább helye, prémium csatornáknak nagyon gyengék, főleg a Filmbox HD, amin hetekig 8-10 film pörög, amiknek a többsége min. 6-7 éves és már többször ment valamelyik kereskedelmi csatornán (ráadásul úgy tudom, hogy korhatárkarikák is vannak). A Filmbox Extra sem egy nagyon jó csatorna, a műsort nézve egy reklámmentes Film+nak felel meg.
  • 1
  • 36
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • 103