RADIOSITE Fórum

• Helyi, körzeti közösségi rádiók

#40861  Szerző: LuciFerko

Olyan hülye álmom volt az éjjel... :gülü2:
Az volt, hogy nyertem kisköz frekit és a 99.1-et kaptam. Ugye fehérváron a KJF rádiója meg 99.2 MHz. És megfenyegettek, hogy kivágnak a Kodolányiról, ha nem állok le a 99.1-en mert miattam enying környékén hallgathatatlan a Vörösmarty Rádió :gülü2:
 #40860  Szerző: LuciFerko

h2o-o :lol:
 #40855  Szerző: Permi

djlacee írta:Oxygen FM ? :shock:
Pontosabban Rádió Oxigén ;) a sugárzási frekit meg még várják...
 #40853  Szerző: djlacee

Oxygen FM ? :shock:
 #40843  Szerző: LuciFerko

szerintetek van e értelme Miskolcra pályázni most áprilisban kisközösségi frekvenciára
Nem nagyon, mert már telített teljesen a piac. Most indul 3 új kisköz akik tavaly pályázatak. kettőt ismerek közülük: Crazy FM, Oxygen FM. 3. valami kórház rádió lesz. A környékben lenne érdemes próbálkoznod! Pl kazincbarcika.
 #40842  Szerző: zsolti

Sziasztok!

Újonc vagyok itt tavaly nyáron kezdtem érdeklődni a rádiózásról és próbálok minél több infót szerezni.
Hozzá értőket szeretnék kérdezni. Miskolci vagyok így főleg az itt lévő rádiók érdekelnek. Az lenne a kérdésem, hogy szerintetek van e értelme Miskolcra pályázni most áprilisban kisközösségi frekvenciára. Egyáltalán adnak e még engedélyt ide? Ugye most is nyertek 3-an így van már hét. Bár megdöbbentem mikor a pályázati eredményeket olvastam, nem gondoltam volna, hogy egyáltalán a 3 -ból valaki kap frekit erre mind a 3-an megkapták.
nem gondoltam volna. A lényeg szerintetek érdemes pályázni vagy felejtős.
A válaszokat előre is köszi mindenkitől.
 #40093  Szerző: LuciFerko

nah még 1 kérdés lenne:
Ide mit számoljak?
A Pályázati felhívás 2.8.4.4.2. pont alapján a műsorszolgáltatás által elérni kívánt célcsoportnak szóló műsorszámok aránya
illetve ide:
b) Kulturális célt szolgáló műsorszolgáltatás
?

Józan paraszti ésszel azt csinánám, hogy az elsőbe az ÖSSZES műsor közül CSAK a célcsoportnak szólókat, a másodikba a Célcsoport műsorokon belül azt, ami szerintem kultúrális, és lejjeb kifejtem hogy mivel hogy akarom azt a célt megvalósítani.

Pl.: a célcsoport műsorok közt van drogprevenciós program, de a kulturálisba már nem fél bele, de pl a jazzműsor beletartozik a kulturálisba és azt bele kell számolni a 2. táblázatba. Ezt jól gondolom?
 #39881  Szerző: LuciFerko

Most mi a különbség?
1.2. A műsorszolgáltatás által elérni kívánt, a vételkörzetben élő, vagy dolgozó, vagy tanuló, vagy nyaraló, vagy stb. közösség megnevezése, leírása:
és
Speciális rész:
a) speciális hallgatói csoportok:
közt???
 #39753  Szerző: SzD

Hmmm...lehet, hogy érdemes lenne megpróbálni...?
 #39733  Szerző: LuciFerko

remélem hosszabb életű lesz mint a Sulinfó.
  • 1
  • 92
  • 93
  • 94
  • 95
  • 96
  • 164