RADIOSITE Fórum

• ROXY Rádió

#41814  Szerző: Jutti

Szia rsite!

Köszönöm! És az lehet, hogy ugyan őt más városokban is hallom? vagy ez hogy működik?

Előre is köszönöm ismét!
 #41801  Szerző: markfelt

Jutti írta:Sziasztok!

Nem tudjátok ki a hírcentrumnál az új hírszerkesztő?

Köszi
Judit
Szipola Benjamin
 #41789  Szerző: Jutti

Sziasztok!

Nem tudjátok ki a hírcentrumnál az új hírszerkesztő?

Köszi
Judit
 #41031  Szerző: VidámSrác

hát nem tudom. egyrészt az ortt sokmindenkinek felajánlott féléves, 25 százalékos díjcsökkentést, nem értem, hogy lehet egy ilyenből "sikeresen" kimaradni... másrészt pedig ismert tény, hogy a roxynak hamarosan lejár a műsorszolgáltatási szerződése, ezért nálam leginkább olyan "minden mindegy" szaga van a dolognak: elvégre "minek fizessek már, ha amúgy is jön a vég."

egyébként a roxy vitathatatlanul történelmet írt a hazai rádiózás életében, de ez az alkotás 2004-ig bezárólag született, az ezt követő és máig tartó időszak gyakorlatilag csak a vegetálásról, a gyenge és céltalan próbálkozásokról szólt, amelyek jelentősen beárnyékolják az első időszak sikereit. kár ezért, mert más piacokon továbbra is léteznek innovatív, egyértelműen sikeres rádiós modellek. majd talán az utód felhasználja ezeket az ötleteket. :(
 #41030  Szerző: csokie

roxy írta:emlékeztek még a slégerre, nekik például mekkora tartozásuk volt?
Hát meg is lett az eredménye...

Amúgy én napi szinten hallgatom a Roxy-t, és bizony hiányozna ha nem lenne tovább, szóval drukkolok hogy sikerüljön kilábalni eme krízis helyzetből.

Üdv.: csokie
 #41022  Szerző: roxy

Sziasztok,

igen, a hír igaz, van egy jókora tartozásunk… mondhatnám, hogy kinek nincs tartozása!  Na de ettől még nem vagyunk vidámak.
A lényeg a lényeg, nem vagyunk túl boldogok, de emlékeztek még a slégerre, nekik például mekkora tartozásuk volt? Sajnos a jelenlegi gazdasági helyzenetnek köszönhetően, és a Magyarország egyik szimbólumává vált jelenség miatt – amit körbetartozásnak hívnak - kerültünk ebbe a helyzetbe, ja és persze nem kis momentum az sem, hogy mindenkinek osztogatták a műsorszolgáltatási díjcsökkentéseket… mi ebből sikeresen kimaradtunk. Nézzétek csak meg, hogy a 96.4-es és a 103.9-es frekvencia specifikációja között minimális a különbség, de nem úgy a műsorszolgáltatási díjban amivel most fognak majd pályáztatni.
 #41021  Szerző: Szomee

orrhang írta:Én nem akarom fikázni ezt a rádiót, de így, ebben a formában nem sok értelmét látom a működésének. De, vajon, ha megszűnne,akkor a hírszolgálatot is temethetnénk??
Mármint szegény egy szem hírolvasóra gondoltál? :D Nem tudom hétvégén van e másik, pár hete hallottam, de azóta viszont megint csak Ákost, szóval szerintem sanszos, hogy ha bukik, akkor visz mindent...
 #41001  Szerző: ravasz

Úgy ki fogja hajítani a pályázatot az ORTT, mint a sicc... mivel nem fizetnek. Nem egy példa volt már ilyen esetre.
 #41000  Szerző: tomee

Sanszosnak tartom, hogy úgy fogják végezni, mint a Danubius. Az is egy időszakban kvajó volt, aztán a tulaj egy kalap szart csinált belőle, majd az ORTT megadta neki a kegyelem döfést.

Én inkább attól tartok, hogy a tulajnak már nem lesz kedve kipengetni ezt a 70 millát, ha már a részleteket sem fizette, vagy ha igen, a pályázaton fogják elbukni a frekit. Legalábbis meglepődnék, ha 1 év múlva még szólna, azon meg még jobban, ha képes lenne addigra fejlődni.
 #40980  Szerző: Johnny

Innen szép visszahozni...
Gyerüüünk kollégák!!!!!!!!!!!!!!!!
Kicsit kell fizetgetni az ortt-nek, kis cseppekbe hogy befogja a száját. Azzal még lehet húzni az időt.
  • 1
  • 187
  • 188
  • 189
  • 190
  • 191
  • 333